Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Public relations od A do Z

Antoni Dejvis Antoni Dejvis

Public relations od A do Z

 

Menadžment, marketing, ekonomija Menadžment, marketing, ekonomija

Prevod: Branislava Vukić

ISBN: 978-86-7668-068-9

Format: 20 cm

Broj strana: 252

Povez: Tvrd

Izdavač: Adižes Adižes

Godina izdanja: 2008.

 

 

1320 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Odnosi s javnošcu, ili skraćeno PR, su sve prodorniji i sve prisutniji. Čini se da su svugde oko nas. Mediji danonoćno pričaju i pišu o „praksi PR-a i poslovima PR-a". Očekuje se da svi ovu skraćenicu shvataju kao nešto što podrazumeva prevaru, korupciju, lopovluk, egzibicionizam, prividno zastupanje. To je u tolikoj meri prisutno da samo pominjanje odnosa s javnošcu sve češće izaziva cinizam i nevericu u vezi sa svim na šta se oni primene.

Zbog čega su mediji tako preokupirani odnosima s javnošcu? Zašto toliko vremena i napora troše na njih? Da li je podrugljivo ukazivanje na PR doista postalo univerzalni obrazac lenjih novinara s obzirom na učestalu upotrebu, a koja nema baš neko značenje osim onog koje joj gledalac, slušalac ili čtalac daju? I zašto ovu profesiju tako često kleveta jedna druga o kojoj društvo generalno ima vrlo loše mišljenje?

Da bi se uopšte razumeo PR i njegove mogućnosti u uspostavljanju efektivne komunikacije i dijaloga, u bilo kom kontekstu, neophodno je najpre otkloniti neke slojeve konfuzije, preterivanja i njenog pogrešnog predstavljanja. U tom cilju potrebno je odgovoriti na brojna pitanja. Neprekidan uspon društvenog pluralizma i pluralizma na tržištu postavlja nove zahteve. Dakle, šta su odnosi s javnošću i kakva može biti njihova praktična primena, u ovom bučnom svetu, svetu preteranog publiciteta i nepoverenja u kojem preovlađuje interaktivna komunikacija.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Kako upravljati u vreme krize

Kako upravljati u vreme krize, Isak Adižes

Kako upravljati u vreme krize

Adižes o ličnom razvoju

Adižes o ličnom razvoju, Isak Adižes

Adižes o ličnom razvoju

Umeće sticanja profita

Umeće sticanja profita, Adrijan Slivocki

Umeće sticanja profita
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga