Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Ako vaš lekar ovo ne zna, zamenite ga isceliteljem

Grupa autora Grupa autora

Ako vaš lekar ovo ne zna, zamenite ga isceliteljem

 

Popularna medicina Popularna medicina

Format: 21 cm

Broj strana: 166

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2018.

 

 

Popust 10.00%

790 din.

870 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Radikalno zdravlje uz pomoć ortomolekularne medicine i ishrane.

Ako vas reč „isceljenje“ interesuje, ovo je knjiga za vas. Visoke doze vitamina i zdrava ishrana već 80 godina pouzdano isceljuju ozbiljne bolesti.

Claus Jungeblut, M.D., je sprečavao i lečio polio sredinom 1930-tih godina XX veka, korišćenjem vitamina. Specijalista za pluča Frederick Klenner, M.D. je lečio multiplu sklerozu sredinom 1940-tih, takođe vitaminima. William Kaufman, M.D. je lečio artritis takođe 1940-tih. 1950-tih, Dr. Wilfrid i Evan Shute su tretirali različite oblike kardiovaskularnih bolesti vitaminima. U isto vreme, psihijatar Abram Hoffer je koristio nijacin za lečenje šizofrenije, psihoza i depresija. 1960-tih, Robert Cathcart, M.D. je lečio grip, upalu pluća i hepatitis. 1970-tih, Hugh D. Riordan, M.D., je tretirao kancer sa intravenoznim vitaminom C. Dr. Harold Foster i kolege su zaustavljali razvijene slike AIDS-a sa terapijom koja je kombinacija suplemenata i ishrane, a poslednjih nekoliko godina Atsuo Yanagasawa, M.D., Ph.D. je pokazao da vitaminska terapija može da spreči bolesti koje su rezultat izlaganja nuklearnoj radijaciji…. i tu kraja sličnim iskustvima u lečenju nema, niz hrabrih istraživača se nastavlja beskrajno.

Ovaj zbornik radova donosi izbor najboljih proverenih rezultata kliničkih i naučnih istraživanja iz poslednjih 80 godina rada čitave plejade lekara i naučnika širom sveta na polju ortomolekularne medicine.

Ovaj zbornik radova  pokazuje kako su inovativni lekari i istraživači dobili izvanredne isceljujuće rezultate upotrebom visokih doza nutritijenata u terapiji. Njihovi radovi zaslužuju da ih pročitate i sami odlučite da li su argumenti zastupnika ortomolekularne medicine za vas ili ne. U svakom slučaju ispravnu odluku možete doneti samo kada imate dovoljno informacija, a ovaj zbornik radova vam to pruža.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Osnovi terapije enzimima

Osnovi terapije enzimima, Fridrih V. Ditmar, Juta Velman

Osnovi terapije enzimima

Živeti duže i osećati se bolje uz pomoć vitamina

Živeti duže i osećati se bolje uz pomoć vitamina, Linus Pauling

Živeti duže i osećati se bolje uz pomoć vitamina

Pojačajte svoju prirodnu energiju

Pojačajte svoju prirodnu energiju, Sendi Šimu

Pojačajte svoju prirodnu energiju
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga