Politika privatnosti, sigurnost, brza i sigurna isporuka, povrat

 

Politika privatnosti, sigurnost Vaših ličnih podataka

Svi Vaši podaci su zaštićeni od mogućih zloupotreba. „Knjiga Knjiga” se obavezuje da će čuvati privatnost svih kupaca. Nama su potrebni samo osnovni podaci o kupcima koju su neophodni za poslovanje.

Podaci o kupcima su zaštićeni i dostupni su samo zaposlenima a svi zaposleni su zaduženi za čuvanje podataka i poštovanje zaštite privatnosti.

Koristimo nezavisne kompanije za oglašavanje da bismo prikazivali oglase kada posetite naše mrežno mesto. Ove kompanije mogu da koriste informacije (izuzev imena, adrese, adrese e-pošte ili telefonskog broja) koje se odnose na vaše posete ovom i drugim veb sajtovima kako bi vam obezbedile oglase o robi i uslugama koje vas interesuju.

Ako želite više informacija o ovoj praksi, kao i o tome kakve mogućnosti imate da ne dozvolite ovim kompanijama da koriste ove informacije, pritisnite pokazivačem miša ovde.

Brza i sigurna isporuka

Nastojimo da Vam pružimo kvalitetne usluge i da radimo po dobrim poslovnim običajima. Pošiljke sa naručenim proizvodima šaljemo odmah posle dobijanja potvrde da je Vaša uplata stigla. Ako naručene proizvode trenutno nemamo na stanju pošiljku šaljemo za 2-3 dana.

Kada pošaljemo naručene proizvode šaljemo Vam obaveštenje i prijemni broj pošiljke elektronskom poštom. Pomoću prijemnog broja, poslatu pošiljku možete „pratiti” na Internetu, to jest na mrežnom mestu Pošte Srbije ili na poštanskim mrežnim mestima zemalja sveta.

Povrat

Primedbe i zahteve za povrat novca ili zamenu proizvoda možete podneti samo u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen ili ne odgovara Vašoj narudžbini. Kada je primedba na kupljeni proizvod opravdana, kupac proizvod može vratiti ili zameniti. Primedbe i zahteve za povrat možete poslati na našu adresu el. poštanskog sandučeta u roku od 14 dana. Vraćeni ili zamenjeni proizvod mora biti nekorišćen i u svom originalnom pakovanju – hvala Vam na razumevanju.