Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Nove, nedavno postavljene knjige

 

Mudre za buđenje čakri

Advaita

Otkrijte 19 jednostavnih pokreta rukama za buđenje i balansiranje vaših čakri. Ova knjiga opisuje niz jednostavnih pokreta ruku koji se nazivaju mudre, koji će, kada se redovno izvode, probuditi i uravnotežiti vaše čakre i omogućiti vam da postignete večno zdravlje.

860 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

10-minutne vežbe za starije na stolici

Brajan Hardi

70 ilustrovanih vežbi za za svaki dan u nedelji. Poboljšate svoje držanje, ublažite bol u leđima, poboljšajte svoju pokretljivost, povećate izdržljivost i podignete nivo energije, poboljšajte zdravlje srca, vratite osećaj autonomije nad svojim telom i smanjite strah od pada, poboljšate svoj opšti kvalitet života.

1050 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Сербско-сербский словарь (Srpsko srpski rečnik, ruski)

Radovan Damjanović

Сербско-сербский словарь. Профессор Радован Дамьянович пишет, что этимология является ключом к истории сербов и других народов. Меня несколько раз спрашивали, почему все европейские народы произошли от сербов.

2100 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Biseri iz Lord Meher

Baba Meher

Izvanredna zbirka Babinih reči, prosvetljujuća i nadahnjujuća. Avatar Meher Baba, kao Bog u ljudskom obličju i Hrist našeg doba, je najviša duhovna figura sadašnjeg vremena.

1370 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Prekid Meher Babinog ćutanja

Vladimir Madić

Uzbudljiva priča koja otvara oči i oduzima dah o usponu Novog čovečanstva, dugo očekivana u Babinom svetu. Avatar Meher Baba, kao Bog u ljudskom obliku i Hrist našeg doba, je najviša duhovna figura našeg vremena.

1050 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Kako će živeti novo čovečanstvo

Vladimir Madić

Ood velikih promena na Zemlji do obilja Novog Zlatnog Doba. Zapanjujući i očaravajući pogled na našu blisku budućnost! Bićete promenjeni dubinski i zauvek nakon čitanja! Ova knjiga je proročki pogled na materijalno i duhovno izobilje veoma bliskog Novog čovečanstva! Svi bi želeli da znaju blisku budućnost, kojoj ćemo svi mi svedočiti u ovom životu, a ne u dalekim inkarnacijama!

1050 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Da li biste dali život za Boga ili bilo koga na ovoj planeti?

Vladimir Madić

Najviša duhovnost bila je rezervisana za mali broj aspiranata ili najbližih učenika savršenih učitelja u hiljadama godina, ali u današnje vreme živimo u prelaznom dobu ka novom čovečanstvu kada će duhovne tajne biti dostupne svima otvorenog srca i uma.

1050 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Zvali su me mračnim, poetska proza

Bojan Petrović

Kolekcija spekulativne poetske proze koja smelo zadire u pitanja iz oblasti epistemologije, religije i estetike, vešto ih tkajući uz finu liniju filozofije i poezije: Šta je lepota? Šta je stvaralaštvo? Gde je Bog? Da li je svaki kraj takodje I početak? Šta je duša? Čitalac kome su poznati filmski stvaraoci poput Tarkovskog i Kusturice ili književnici kao što su Borhes, T.S Eliot i Sen-Džon Pers – sa lakoćom će prepoznati autorove asocijacije na ove umetnike i njihova dela.

900 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Chat GPT milioner

Nil Dadžer

Zarada na internetu nikada nije bila OVAKO LAKA (Ažurirano za GPT-4) Ovo je najjednostavniji vodič o tome kako brzo i lako zaraditi novac sa ChatGPTom. Prisustvujemo revoluciji u našim životima i poslu: ceo svet je poludeo za veštačkom inteligencijom i neograničenim mogućnostima koje ona pruža u svakodnevnom privatnom životu i SVIM vrstama posla, a posebno na internetu i svim kompjuterskim poslovima, što je većina poslova u digitalnom XXI veku.

940 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Chat GPT biblija, 10 knjiga u 1

Kodi Bajt

Najkompletnija kolekcija za učenje savladavanja veštačke inteligencije!!! Da li se borite da održite korak sa brzim napretkom u oblasti veštačke inteligencije? AKO JE TO VAŠ SLUČAJ, ONDA JE OVA KNJIGA ZA VAS!

1200 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Tri knjige Enoha

Dzozef B. Lampkin

Dobro poznato i hvaljeno delo dr Džozefa Lampkina prošireno je tako da uključuje nova istraživanja o Enohovim knjigama, palim anđelima, čuvarima i nefilima. Nakon što predstavlja opsežnu istorijsku pozadinu Prve, Druge i Treće knjige Enohove, Lampkin sastavlja istorijsku priču o palim anđelima, čuvarima i nefilima, koristeći svoje opsežno poznavanje drevnih tekstova.

1650 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Projekat 369

Dejvid Kasneči

Projekat 369 olakšava stvaranje čuda. Ljudi strastveno dele o tome kako su manifestovali milione dolara, poslove iz snova, domove iz snova, duše, brakove, duboko ispunjenje, mistična iskustva, božansku svrhu , jedinstvo, duboko isceljenje, oporavak odživotnih nevolja kao što je alkoholizam, oporavak od depresije, prestanak negativnog samogovora i još mnogo toga.

1400 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Potpuni vodič za numerologiju

Delfina Vuds

Ovo je vodič koji se lako prati i objašnjava kako da prevladate prepreke na svom životnom putu, bolje komunicirate sa drugima, i pronađete uspeh koji ste tražili.

1050 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Doživite stotu

Luiđi Fontana

Ovaj izuzetan priručnik opisuje plan životnog stila koji integriše principe ishrane, vežbanja, zdravlja mozga i odnosa koji vam mogu pomoći ne samo da živite dug život, već i zdraviji i ispunjeniji život.

1800 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Uskladite svoje unutrašnje ličnosti

Džejms Fendimen i Džordan Gruber

Ova čudesna knjiga podstiče nas da gledamo na sebe i svoje živote na sasvim nov način. Mi nismo jedno ja, uče nas autori, već sadržimo više njih, od kojih je svako vredno na svoj način.

1800 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Božanska ljubav kao dar od Boga

Vladimir Madić

Ljubav je srž našeg najdubljeg bića, naša najdublja božanska priroda, jer mi smo kap-duša kao deo Okeana-Boga, a Bog je Ljubav.

900 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Izbor duše

L.A. Sekljitova, Lj.L. Streljnjikova

Ova knjiga govori o razlozima za pojavu minusnog i pozitivnog pravca razvoja na Zemlji i njihovom ispoljavanju u takvim pojmovima kao što su dobro i zlo.

2300 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Lečenje čakri

Margarita Alkantara

Kompletan vodič za balansiranje čakri i isceljenje uma, tela i duha. Unutar svih živih bića nalazi se sedam moćnih centara energije zvanih čakre. Svaka čakra ima potencijal za ogromno isceljenje i obnovu.

1050 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Planina si ti

Briana Vajst

Cilj ljudskog bića je rast. To vidimo ogledano u svakom delu života. Vrste se razmnožavaju, DNK evoluira kako bi eliminsala određene strune i razvila nove, ivice svemira se neprestano šire.

1050 din.

 

Više podataka Više podataka

 

 

Čujte Srbi

Arčibald Rajs

Uprkos svemu, ja verujem u budućnost vašeg naroda. Duh Kosova, Karađorđa, Kumanova i Kajmakčalana ponovo će se probuditi.

594 din.

 

Više podataka Više podataka

 

Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga