Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Boje ljubavi.

Dr Maks Lišer Dr Maks Lišer

Boje ljubavi.

 

Ezoterija, razno Ezoterija, razno

Format: 21 cm

Broj strana: 122

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

 

 

510 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Da li se često čudite da li tamo negde zaista postoji neko ko je baš kao stvoren za vas? Neko čije se najskrivenije želje poklapaju sa vašima? Vašu srodnu dušu? Da li ste se ikada zapitali zašto su neki parovi srećni a drugi se razilaze?

Dr Maks Lišer odgovara na ova i mnoga druga pitanja u Bojama Ljubavi. Koristeći četiri kvadrata u bojama – narandžasti, indigo ljubičasti, purpurno ljubičasti i ružičasti – razvio je jednostavni naučno zasnovan metod da razotkrije tajne koje okružuju vaše seksualne porive, fantazije, potencijale za romantični sklad i sposobnost za prepuštanje i obavezivanje. Način na koji birate karte će razotkriti koji od 24 mogućih romantičnih profila vam je najbliži, i omogućiti uvid u to kako možete:

Da nađete romantičnu ravnotežu sa vašim partnerom Da se nosite sa razočarenjima i izdajama Gradite zdravu sliku o sebi Unapredite vaš brak i emotivni odnos Otkrijete partnere koji mogu biti okrutni i neverni

Dr Maks Lišer je autor bestselera Lišerov kolor test, koji je prodat u više miliona primeraka širom sveta. Predstavio je njegov čuveni kolor test 1947. godine i zacrtao 50 godina pionirskih istraživanja u psihologiji boja.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Jungovo tumačenje snova

Jungovo tumačenje snova, Džejms Hol

Jungovo tumačenje snova

Mršavite u snu

Mršavite u snu, Grupa autora

Mršavite u snu

Dijeta hodanjem

Dijeta hodanjem, Les Snoudon i Megi Hemfris

Dijeta hodanjem
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga