Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Chat GPT milioner

Nil Dadžer Nil Dadžer

Chat GPT milioner

 

Enciklopedije i priručnici Enciklopedije i priručnici

Format: A5

Broj strana: 116

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

 

 

940 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Zarada na internetu nikada nije bila OVAKO LAKA (Ažurirano za GPT-4).

Ovo je najjednostavniji vodič o tome kako brzo i lako zaraditi novac sa ChatGPTom. Prisustvujemo revoluciji u našim životima i poslu: ceo svet je poludeo za veštačkom inteligencijom i neograničenim mogućnostima koje ona pruža u svakodnevnom privatnom životu i SVIM vrstama posla, a posebno na internetu i svim kompjuterskim poslovima, što je većina poslova u digitalnom XXI veku. ChatGpt je snabdeven svim mogućim znanjima naše današnje civilizacije i vešto ih povezuje i inteligentno koristi! Ako se pametno upotrebljava, ChatGPT i dalji razvoj veštačke inteligencije nam može iz korena olakšati i unaprediti sve oblasti života i posla!

Naravno, za one koji ne znaju, ChatGPT koristi savršeno sve jezike, pa i srpski. Sveznalica ChatGpt može vam pomoći u svim vrstama učenja, od osnovne škole do doktorata i naučnih studija svih vrsta, u pisanju, prevođenju i učenju jezika, programiranju, svim vrstama onlajn marketinga i poslova na internetu, vođenju svake vrste biznisa i firmi, istraživanju tržišta i određivanju cena i strategija u svim oblastima posla, frilenserima svih vrsta, planiranju putovanja, pomoć u svim vrstama kupovina, unapeđenju zdravlja i ishrane, podizanju dece… mogućnosti su neograničene!

Evo nekih stvari uključenih u knjizi:

• Stvorite izvore pasivnih prihoda koji će vam neprestano donositi novac i nakon što ih kreirate – za nekoliko minuta.
• Lako istražujte i pišite blog postove, video You tube scenarije, softverske aplikacije, online kurseve i još mnogo toga.
• Postanite nadljudski frilenser uz pomoć ChatGPT-a – Impresionirajte vaše klijenata tako što ćete izuzetno brzo i kvalitetno završavati njihove projekte (bez ikakvog napora, za nekoliko minuta)
• Kreirajte i prilagodite sadržaj za društvene medije za različite platforme za nekoliko sekundi.
• Osloboditi slobodno vreme da se fokusirate na ono što zaista važno u životu: porodica, prijatelji, putovanja…

Većina firmi nije svesna ili trenutno ne koristi ovo – a tu vi možete da se uključite i ispod cena konkurencije uz minimalan rad – i ja ću vam korak-po-korak pokazati kako – sa instrukcijama koje možete kopirati i nalepiti. Ovo tržište može postati zasićeno za godinu dana – ali sada je pravo vreme za početak! Ova knjiga ima specifične primere ChatGPT modela i odgovora koji će vam pomoći da razumete praktičnu primenu i dati vam predloške koje možete odmah koristiti!

Bonus poklon dodatak, koji ćemo vam poslati mailom nakon kupovine knjige, je više od 150 Primera modela i podsticaja (prompts) koji će vam omogućiti brzu i jednostavnu upotrebu ChatGPT-a za sve što vam je potrebno.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Živeti van sistema

Živeti van sistema, Geri Kolins

Živeti van sistema

Kakve je boje vaša aura

Kakve je boje vaša aura, Barbara Bauers

Kakve je boje vaša aura

Vodič za finansijsku slobodu

Vodič za finansijsku slobodu, Geri Kolins

Vodič za finansijsku slobodu
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga