Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Čovečanstvo, čuj

Baba Meher Baba Meher

Čovečanstvo, čuj

 

Meher Baba Meher Baba

Format: 21 cm

Broj strana: 294

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2016.

 

 

1180 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Čovečanstvo, čuj! “Ne brini, budi srećan!“, Meher Babin stalni podsetnik svima koji su ga posećivali u njegovom poznom životnom dobu, postao je naslov velike hit-pesme, ali njegova još upornija poruka tokom čitavog Njegovog života glasila je: LJUBAV.

Na okupljanjima koja je Avatar Meher Baba upriličio u Indiji u novembru 1955, i sa kojih potiče najveći deo ove, jedne od najpoznatijih Babinih knjiga, neprekidno je strujalo toplo, prisno osećanje duboke Ljubavi. U knjizi “Čuj, čovečanstvo“ Meher Babine reči i izlaganje tog događaja od strane pripovedača usredsređuju se na tu suštinu.

Prvi deo knjige dočarava atmosferu tih susreta Voljenog i njegovih ljubavnika, uvlačeći čitaoca u suptilnu ravnotežu humora i jake osećajnosti, aktivnosti i spokojstva, koja je tamo bila stvorena.

U drugom delu je izloženo Meher Babino učenje na najbitnije duhovne teme života i smrti, rata i mira, ropstva i duhovne slobode, služenja Učitelju…. Završni deo knjige posvećen je izazovima koji se pojavljuju u dubokom odnosu između Učitelja i posvećenika. Kako učenik utvrđuje da je to staza kojom treba da se kreće, i da je to Učitelj u čije ruke treba da stavi uzde svog života? To su pitanja sa kojima se sve više ljudi na zapadu danas suočava.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Sve i ništa

Sve i ništa, Baba Meher

Sve i ništa

Zraci Meher Babe na spiritualnu panoramu

Zraci Meher Babe na spiritualnu panoramu, Baba Meher

Zraci Meher Babe na spiritualnu panoramu

Bog govori (tvrd povez)

Bog govori (tvrd povez), Baba Meher

Bog govori (tvrd povez)
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga