Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Da li biste dali život za Boga ili bilo koga na ovoj planeti

Vladimir Madić Vladimir Madić

Da li biste dali život za Boga ili bilo koga na ovoj planeti

 

Meher Baba Meher Baba

Format: A5

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2023.

 

 

Popust 10.00%

1070 din.

1180 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Najuzvišenija duhovna staza za neustrašive.

Najviša duhovnost bila je rezervisana za mali broj aspiranata ili najbližih učenika Savršenih Učitelja u hiljadama godina, ali u današnje vreme živimo u prelaznom dobu ka Novom Čovečanstvu kada će duhovne tajne biti dostupne svima otvorenog srca i uma. Šta je vaša kap-duša (Jiv-atma), i kako vas vaš um sprečava da budete svesni da je vaša duša sve vreme Jedno sa Bogom! Zašto vaš najveći duhovni problem nije vaš ego, već ovo ogromno skladište sanskara ili impresija iz vaših prošlih životinjskih i ljudskih inkarnacija – teret na našim nejakim plećima koji obično nazivamo karmom. Danas, u vreme tehnologije, lako možemo razumeti ovu analogiju: um je kao internet sa kojeg naš mozak poput kompjutera preuzima podsvesne podatke. Koji je najviši duhovni Put Savršenih Učitelja i Avatara na našoj planeti? Ovo je bilo potpuno skriveno sve dok nam Avatar Meher Baba nije otkrio ovaj vrh duhovne hijerarhije, koji upravlja ne samo svim događajima na našoj planeti, već i u celokupnoj Kreaciji, što znači u svim galaksijama i suptilnim i mentalnim svetovima.

U ovoj knjizi ćete pronaći objašnjenje i klasifikaciju svih vrsta okultnih i duhovnih moći četiri suptilna nivoa energije, uključujući i četvrti nivo najviših božanskih moći, gde Kuber, aspirant ovog nivoa, može da stvori ili uništi celi Univerzum. A tu je i konačno objašnjenje kakva su subjektivna stanja raja ili pakla koja svi prolazimo na drugom suptilnom nivou između dve naše inkarnacije.

Kao dodatak za ljubitelje filmova, naći ćete duhovno duboka tumačenja kultnih filmova kao što su Gospodar prstenova, Avatar, Matriks ili Dr. Strange.

 

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Bog govori (mek povez)

Bog govori (mek povez), Baba Meher

Bog govori (mek povez)

Ostani sa bogom

Ostani sa bogom, Frensis Brabazon

Ostani sa bogom

Pitanja na koje je Meher Baba odgovorio

Pitanja na koje je Meher Baba odgovorio, Baba Meher

Pitanja na koje je Meher Baba odgovorio
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga