Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Detoksikacija jetre

Dr Kristofer Vejsi Dr Kristofer Vejsi

Detoksikacija jetre

 

Popularna medicina Popularna medicina

Format: 21 cm

Broj strana: 148

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2022.

 

 

1100 din.  9.40 €  10.00 $

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Praktičan vodič za prirodno jačanje i održavanje zdrave jetre.

• Autor nam pokazuje koliko karakteristika savremenog života – poput prejedanja, lekova, cigareta, alkohola, aditiva u hrani i zagađenja okoline – opterećuje ovaj moćan organ. To vodi slabljenju i začepljenju jetre toksinima, što dalje može odvesti do bolesti, uključujući kardiovaskularne probleme, alergije, glavobolje, zatvor, respiratorne probleme i probleme sa kožom, pošto toksini koje preopterećena jetra ne može da isfiltrira prodru do ostalih delova tela.

• Objašnjava koju hranu konkretno treba izbegavati i kako uzimanje suplemenata, kao što je sumpor kao mikroelement, ubrzava sposobnost jetre da neutralizuje teške metale. Takođe opisuje vežbe za jetru i tehnike masaže, kao i upotrebu dodatnih pomagala, kao što je termofor, za stimulisanje aktivnosti jetre.

• Detaljno opisuje 9 biljaka koje su najefikasnije za detoksikaciju jetre, kao što su maslačak i ruzmarin, i daje nam instrukcije za njihovu bezbednu upotrebu.

• Uključuje tabele i upitnike pomoću kojih se može utvrditi stepen disfunkcije jetre

Jetra je ključna za optimalno zdravlje tela. Uz veliku odgovornost kao čistača unutrašnjeg okruženja tela, jetra ne samo da filtrira toksine i ćelijske nusproizvode iz krvi kao ostali organi za izlučivanje, već i neutralizuje otrove, mikrobe, teške metale i karcinogene. Jačanjem jetre, jačamo zdravlje čitavog tela.

Detaljno opisujući kako jetra funkcioniše, autor objašnjava kako koristiti ishranu, lekovito bilje, masažu i druge prakse da detoksikujete, ojačate i regenerišete svoju jetru. Demonstrira kako jednostavna promena režima ishrane uz lekovito bilje za jetru često ima neposredan blagotvoran uticaj na jetru i imuni sistem.

Nudeći razumljiv a opet detaljan pristup jačanju jetre, autor pokazuje kako potpuno obnavljanje zdravlja i funkcije jetre ima dalekosežne efekte na čitavo telo.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Terapija refleksnih zona stopala

Terapija refleksnih zona stopala, Hani Markard

Terapija refleksnih zona stopala

Placebo, um iznad materije u modernoj medicini

Placebo, um iznad materije u modernoj medicini, Dilan Evans

Placebo, um iznad materije u modernoj medicini

Zonska terapija bojom

Zonska terapija bojom, Korvo i Verner Bonds

Zonska terapija bojom
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga