Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Duhovna dresura pasa

Džesi Sternberg Džesi Sternberg

Duhovna dresura pasa

 

Psihološka sazveđa Psihološka sazveđa

Format: 21 cm

Broj strana: 184

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2022.

 

 

Popust 20.00%

920 din.

1150 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Da li ste svesni telesnih signala putem kojih vaš pas deli sa vama svoje viđenje sveta? Ako razumete jezik svog ljubimca bolje ćete komunicirati i prirodno transformisati svog psa u smirenog, opuštenog saputnika za ceo život.

U ovom vodiču, učitelj meditacije i trener pasa Džesi Sternberg otkriva principe tajnog jezika životinjskog carstva i nudi razumna a opet jedinstvena rešenja za svakodnevne probleme u ponašanju pasa. Koristeći studije slučajeva u kojima se svaki vlasnik kućnog ljubimca i ljubitelj pasa može pronaći, on objašnjava da se većina problema kod naših ljubimaca javlja zbog snažnih osećanja koja kod njih izazivaju okruženje, prethodno uslovljavanje ili mi  sami, i kako se te emocije manifestuju kod pasa. Kombinujući učenja svesne pažnje i psihologiju životinja, Džesi predlaže vežbe za dresuru i moćne meditativne prakse koje možete isprobati sa svojim ljubimcem, kao i samostalno, da biste ostvarili smirenost i staloženost kod svog psa a i u sebi, tako da nakon svega budete usklađeni i u stanju da dostojanstveno vladate čak i neočekivanim situacijama.

Duhovna dresura pasa nudi jedinstvene tehnike dresure za ublažavanje anksioznosti, isceljivanje neuroza, prevazilaženje agresije i transformisanje tenzije u harmoniju. Komunicirajte neverbalno sa svojim psom koristeći signale koje psi međusobno koriste i pozabavite se problemima vezanim za navikavanje na povodac i čuvanje resursa i teritorije.

Pomažući vam da razvijete empatiju, svesnost i samopouzdanje da biste postali staloženi alfa za kojim žudi vaš pas, ovaj vodič daje prikaz kako ojačati vezu između čoveka i životinje, komunicirati putem akcije i komandovati uz poštovanje i ljubav.

• Nudi napredna, jedinstvena rešenja za svakodnevne probleme sa psima, osvrtanjem na probleme u ponašanju kroz prizmu emocija vašeg ljubimca
• Prikazuje vežbe za dresuru i moćne meditativne prakse koje možete isprobati sa svojim ljubimcem, kao i samostalno, sa ciljem da se umanji anksioznost, prevaziđe agresija i tenzija preobrati u harmoniju

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Pomiriti se sa sobom, Dragiša Milovanović

Pomiriti se sa sobom, Dragiša Milovanović, Dragiša Milovanović

Pomiriti se sa sobom, Dragiša Milovanović

Srce duše - emocionalna svesnost

Srce duše - emocionalna svesnost, Gari Zukav, Linda Frensis

Srce duše - emocionalna svesnost

Život svakog čoveka je vredan romana

Život svakog čoveka je vredan romana, Irving Polster

Život svakog čoveka je vredan romana
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga