Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Duše blizanci 11:11

Vesna Z. Trajkovska Vesna Z. Trajkovska

Duše blizanci 11:11

 

Ezoterija, razno Ezoterija, razno

Format: 21 cm

Broj strana: 289

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2021.

 

 

Nema na zalihama

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Roman „Duše blizanci 11:11” autora Vesne Zdravkovske Trajkovske, delo je koje nosi duboku i jaku poruku, a to je: Duša ne može da se smiri sve dok ne nađe svoju drugu polovinu. Ideja o reinkarnaciji i prethodnim životima koja postoji vekovima, u ovom delu uspešno je predstavljena i preko mnogo dokaza i naučnih metafizičkih fakata, što ovaj roman čini posebnim i jedinstvenim, u vezi s temom koju obrađuje.

Ljudski život ne završava se s njegovom telesnom smrću, već je on putovanje duše kroz vekove, seleći se iz tela u telo.

Autor vodi živote jednog para, duša blizanaca, iz reinkarnacije u reinkarnaciju. Predstavljeno je njihovih pet života, počevši od 17. veka, pa preko 18, kraja 19. i početka 21, i u budućnosti, do 23. veka.

Jedna ista duša se seli iz života u život, živi zemaljske živote i doživljava iskustva preko života Amelije, Lijane, Viktorijane, Gordijane i Leone.

Jedna ista duša, duša blizanac, isto tako se seli iz života u život, živi zemaljske živote i doživljava iskustva preko života Leona, Alekseja, Ilijana, Anela i Rubina.

Osim vremena u kome žive, različite su i države: Italija, Francuska, Rusija, Makedonija, i zatim, planeta Zemlja. Oni se sreću iz života u život, i prepoznavajući se, doživljavaju najjače emotivne momente, no i najveća duševna stradanja, koji mogu da se dožive samo sa dušama blizancima. Njihova ljubav je praiskonska i data od Boga, no oni, bačeni u vihor života, suočavaju se sa različitim izazovima, iskušenjima, zabranama i moralnim normama, zbog čega u tri zemaljska života njihova ljubav nije mogla da se ostvari do kraja.

Ovaj roman je i bunt i revolt zbog ženske sudbine na Zemlji, kroz ljudsku istoriju, zbog njene potčinjenosti, mučenju, počinjući od vremena inkvizicije, preko lova veštica, pa sve do današnjeg savremenog, no još uvek patrijarhalnog društva. Ljudsko društvo mesto da razvija lični urođeni prirodni dar, talent i veštinu datu od Boga, orijentisalo se prema lažnim vrednostima, i na taj način samo je stvorilo svoju sudbinu, karmu…

Kroz ceo roman provejava bunt zbog potiskivanja ženske prirode, njene kreativnosti, intelekta, dobrote i zahvalnosti, čime se usporio evolutivni razvoj čovečanstva. Razna patrijarhalna društva, gazeći iskonsku svetu žensku prirodu, kao što kaže autor, doveli su svet ljudi u ovakvo stanje u kakvom je, odnosno, svet je platio za napravljene nepravde prema ženama, i još će plaćati.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Svete knjige Teleme

Svete knjige Teleme, Alister Krouli

Svete knjige Teleme

Meditacija za izlečenje vašeg života

Meditacija za izlečenje vašeg života, Luiza Hej

Meditacija za izlečenje vašeg života

Put umetnika

Put umetnika, Džulija Kamerun

Put umetnika
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga