Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Floriterapija za partnerske odnose

Tatjana Šešum Tatjana Šešum

Floriterapija za partnerske odnose

 

Popularna medicina Popularna medicina

Format: 21 cm

Broj strana: 210

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2019.

 

 

900 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Cvet ljubavi

Imate teškoće da se ostvarite u ljubavi? Ne znate da li je osoba sa kojom ste ona prava, srodna duša? Komunikacija sa partnerom vas često frustrira? Muči vas ljubomora ili ljubomoran partner? Nezadovoljni ste svojim seksualnim životom ili funkcionisanjem? Povređeni ste, razočarani, ostavljeni, zlostavljeni od strane osobe koja se zaklela da će vas voleti u dobru i u zlu? Dosadan vam je vaš dugogodišnji parter?

Šta biste pomislili ako bismo vam rekli da postoji način da pomognete sebi da sve ove probleme razrešite i to na prirodan i nežan način koji je siguran a istovremeno jeftin i efikasan? Taj način je floriterapija. Knjiga pruža mnogo toga u jednom okviru: ona je glas prijatelja koji vas podržava, praktično uputstvo za popravljanje ljubavnih odnosa, izvor nade i inspiracije, uvod u potpuno nov način sagledavanja života, ljubavi, sreće i dobrostanja. Sadrži preko 28 tema koje se odnose na ljubavne odnose kao i 9 prikaza slučaja delotvornog korišćenja floriterapije za rešavanje raznih partnerskih izazova sa kojima smo imali prilike da se susretnemo.

Ova knjiga je naš dar vama. Dajemo vam je sa nadom da će vam pomoći u cvetanju vaših ljubavnih odnosa. Ova knjiga je takođe plod ljubavi prema cvetnim esencijama I njihovom lekovitom dejstvu, kao I prema isceljujućem dejstvu prirode a pre svega lekovitog cveća.

Autorke

Tatjana Šešum, Dina Danilović, Sonja Mandić, Suzana Kulja, Dragana Mušikić, Ružica Bogićević, Mina Nevoljica, Svetlana Negić.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Postanite svoj lični estetski hirurg

Postanite svoj lični estetski hirurg, Anja Šargin

Postanite svoj lični estetski hirurg

Super imunitet

Super imunitet, Dzonatan Zajd

Super imunitet

Živeti bez hrane

Živeti bez hrane, Joakim Verdin

Živeti bez hrane
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga