Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Plan vaše duše

Robert Švarc Robert Švarc

Plan vaše duše

 

Novo doba Novo doba

Broj strana: 300

Izdavač: Esotheria Esotheria

 

 

1570 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Da li planiramo naše životne izazove pre rođenja?

Često, kada se desi nešto “loše", to možemo da shvatimo kao besmislenu patnju. Ali šta ako su naša najteža iskustva u stvari bogata skrivenom svrhom, koju ste sami planirali pre rođenja? Da li je moguće da ste odabrali okolnost, odnose i događaje u svom životu?

Ove stranice ispunjavaju priče deset pojedinaca koji su – poput vas – pre rođenja planirali da iskuse velike izazove. Sarađujući sa četiri talentovana medijuma i kanala, autor Robert Švarc otkriva šta su oni odabrali – i zašto. Predstavlja stvarne sesije prenatalnog planiranja na kojima duše raspravljaju o nadama za svoje buduće živote. Time on otvara prozor ka drugoj strani gde mi, kao večna bića, dizajniramo svoja iskušenja i svoje potencijalne pobede, STVARAMO SCENARIO SVOG ŽIVOTA!

MOŽETE: Saznati zašto svako od nas odlučuje da iskusi izazove poput bolesti, smrti voljene osobe i nesreća; Shvatiti kako je vaša duša kreirala vaš životni obrazac; Svesno iskoristiti svoje izazove za podsticanje duhovnog razvoja; Shvatiti da su ljudi u vašem životu, uključujući i vaše roditelje i decu, tu na osnovu vašeg zahteva, da bi, motivisani ljubavlju prema vama, igrali uloge koje ste im namenili;

Zameniti bes i nametanje ili osećanje krivice opraštanjem, prihvatanjem i mirom; Produbiti poštovanje i zahvalnost prema životu kao razvojnom procesu širenja duše.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Viši razum otkriva tajne

Viši razum otkriva tajne, Sekljitova L. A.

Viši razum otkriva tajne

Priručnik za radnike svetla

Priručnik za radnike svetla, Kazins Dejvid

Priručnik za radnike svetla

Cilj razvoja čoveka

Cilj razvoja čoveka, L.A. Sekljitova, Lj.L. Streljnjikova

Cilj razvoja čoveka
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga