Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Plan vaše duše

Robert Švarc Robert Švarc

Plan vaše duše

 

Novo doba Novo doba

Broj strana: 300

Izdavač: Esotheria Esotheria

 

 

1570 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Da li planiramo naše životne izazove pre rođenja?

Često, kada se desi nešto “loše", to možemo da shvatimo kao besmislenu patnju. Ali šta ako su naša najteža iskustva u stvari bogata skrivenom svrhom, koju ste sami planirali pre rođenja? Da li je moguće da ste odabrali okolnost, odnose i događaje u svom životu?

Ove stranice ispunjavaju priče deset pojedinaca koji su – poput vas – pre rođenja planirali da iskuse velike izazove. Sarađujući sa četiri talentovana medijuma i kanala, autor Robert Švarc otkriva šta su oni odabrali – i zašto. Predstavlja stvarne sesije prenatalnog planiranja na kojima duše raspravljaju o nadama za svoje buduće živote. Time on otvara prozor ka drugoj strani gde mi, kao večna bića, dizajniramo svoja iskušenja i svoje potencijalne pobede, STVARAMO SCENARIO SVOG ŽIVOTA!

MOŽETE: Saznati zašto svako od nas odlučuje da iskusi izazove poput bolesti, smrti voljene osobe i nesreća; Shvatiti kako je vaša duša kreirala vaš životni obrazac; Svesno iskoristiti svoje izazove za podsticanje duhovnog razvoja; Shvatiti da su ljudi u vašem životu, uključujući i vaše roditelje i decu, tu na osnovu vašeg zahteva, da bi, motivisani ljubavlju prema vama, igrali uloge koje ste im namenili;

Zameniti bes i nametanje ili osećanje krivice opraštanjem, prihvatanjem i mirom; Produbiti poštovanje i zahvalnost prema životu kao razvojnom procesu širenja duše.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Sajentologija

Sajentologija, L. Kin

Sajentologija

Energetske tajne uspešnog braka

Energetske tajne uspešnog braka, L. A. Sekljitova; Lj. L. Streljnjikova

Energetske tajne uspešnog braka

Put u Šambalu

Put u Šambalu, Danijel Meroa-Živodan

Put u Šambalu
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga