Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Intuitivna ishrana

Evelin Tribol & Elis Reš Evelin Tribol & Elis Reš

Intuitivna ishrana

 

Popularna medicina Popularna medicina

Format: 21 cm

Broj strana: 400

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2018.

 

 

1560 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Revolucionarni program koji deluje.

Stvorite primirje sa hranom! Oslobodite sebe zauvek od hroničnih dijeta! Ponovo otkrijte uživanje u hrani!

Prvi put objavljena 1995, a sada i u trećem izdanju, Intuitivna ishrana je postala svakodnevna knjiga za razvoj zdrave veze između hrane, uma i tela. Svi smo bili u toj fazi: ljuti na sebe zbog prejedanja, zbog manjka samokontrole, zbog odustajanja od još jedne dijete koja je trebala da bude poslednja. Ali problem nije u vama. Zapravo vas je držanje dijeta, sa naglaskom na pravilima i propisima, sprečilo da slušate svoje telo – što je ključ samopouzdanja i blagostanja. Napisana od strane dve nutriticionistkinje, Intuitivna ishrana se fokusira na ishranu tela, a ne na izgladnjivanje, ohrabruje ponovnu povezanost sa urođenim signalima tela za glad, sitost i ukus za određenu hranu i pomaže vam da dostignete težinu za koji ste predodređeni. Prateći deset principa intuitivne ishrane naučićete:

• Kako da zauvek blokirate potrebu za držanjem dijeta – nema više krivice! kako da otkrijete uživanje u jelu kako da osećate svoje emocije bez hrane
• Puna saosećajnih, promišljenih saveta o zdravom životu ispunjenom zadovoljstvom, ovo novo prerađeno izdanje takođe uključuje nova poglavlja o tome kako odgajati intuitivnog konzumenta hrane od rođenja do adolescencije i naučna potkrepljenja za intuitivnu ishranu.

Evelin Tribol, M.S., R.D. je nagrađivana registrovana nutricionistkinja, koja se bavi savetovanjem u vezi sa ishranom u Njuport Biču u Kaliforniji, a specijalnost su joj poremećaji ishrane. Ona takođe obučava zdravstvene profesionalce kako da pomognu klijentima koji žele da ostvare zdravu vezu sa hranom, umom i telom. Ona je napisala osam knjiga, uključujući bestseler Healthy Homestyle Cooking, prodat u milion kopija. Ona je bila nutritivni stručnjak za Good Morning America i bila je nacionalni govornik šest godina Američkog društva za ishranu.

Elis Reš, M.S., R.D., F.A.D.A., C.E.D.R.D., bavila se privatnom praksom na Beverli Hilsu, Kalifornija, kao nutricionista trideset godina i specijalista je za poremećaje ishrane, intuitivnu ishranu i preventivnu ishranu. Sertifikovani ekspert za borbu protiv gojaznosti dece i adolescenata, ona je portparol Američkog društva za ishranu i sertifikovani registrovani nutricionista za poremećaje u ishrani (C.E.D.R.D.), nadgleda i obučava nutricioniste i terapeute, i redovno se angažuje kroz razgovore i davanje intervjua medijima.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Sloboda jeste

Sloboda jeste, Brendon Bejs

Sloboda jeste

Šapat cveta i deteta

Šapat cveta i deteta, Tatjana Šešum

Šapat cveta i deteta

Zeleno za zdravlje

Zeleno za zdravlje, Viktorija Butenko

Zeleno za zdravlje
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga