Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Isceljivanje karme

Vojton Đuna Vojton Đuna

Isceljivanje karme

 

Novo doba Novo doba

Prevod: Stanojević Mina

ISBN: 978-86-7348-324-5

Format: 21 cm

Broj strana: 219

Povez: Broširan

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2007.

 

 

1120 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Bilo da imamo izazovno detinjstvo, problematičnog šefa, neuspešnu vezu, svi nosimo svoj karmički prtljag. Nerešeni karmički čvorovi mogu se ispoljiti kao bol ili bolest, isto kao i prepreke za lično ispunjenje i usavršavanje. Često su ti problemi karmičko breme iz prošlih života - deo misije naše duše da nas isceli radi duhovnog rasta.

Hipnoterapeut Djuna Vojton izlaže četvorostepeni plan za prepoznavanje karmičkih obrazaca radi isceljenja tela, uma i duha i istinsko življenje u sadašnjosti. Zasnivajući se na dvadesetogodišnjem iskustvu u prošloživotnoj terapiji, predstavlja detaljne strategije za suptilno podešavanje vaših psihičkih čula, prepakivanje prošloživotnog prtljaga, čišćenje karmičkog duga, isceljivanje porodičnih i ljubavnih odnosa, i preduzimanje duhovnog preokreta. Prevazilazeći standardnu regresiju, objašnjava kako da rešimo prošloživotne preobleme koristeći različite holističke tretmane, uključujući vizuelizaciju, meditaciju, cvetna ulja, joga položaje, tarot karte, crtanje itd. Autorka takođe deli sa vama inspirativne priče svojih klijenata, koji su prevazišli ovisnosti, duševni bol, noćne more, depresiju, bračne probleme i druge karmičke blokove.

Koristeći tehnike karmičkog isceljivanja, naučićete kako da prepoznate i prevaziđete štetne emotivne obrasce i samo-poražavajuće stavove, i kako da dostignete čistotu, postignete ciljeve, unapredite odnose i uskladite se sa vašom višom svrhom.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Izbor duše

Izbor duše, L.A. Sekljitova, Lj.L. Streljnjikova

Izbor duše

Duša i tajne njene strukture

Duša i tajne njene strukture, L.A. Sekljitova, Lj.L. Streljnjikova

Duša i tajne njene strukture

Dvojnice zemlje

Dvojnice zemlje, L.A. Sekljitova, Lj.L. Streljnjikova

Dvojnice zemlje
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga