Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Knjiga mudrosti

Osho Osho

Knjiga mudrosti

 

Osho Osho

Prevod: Đolić Ivan

ISBN: 86-7348-101-5

Format: 16 x 16 cm

Broj strana: 510

Povez: 18 cm

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2004.

 

 

1820 din.  15.56 €  16.55 $

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Predavanja o Atišinih sedam tačaka treninga uma

Indija je dala velike darove svetu. Atiša je jedan od tih darova. Kao što je Indija dala Bodidarmu Kini, dala je Atišu Tibetu. Meditirajte na Atišinih sedam tačaka treninga uma – one su od ogromne važnosti.

To nije filozofija to je priručnik unutrašnje transformacije. U njima je sažeta celokupna religija. One su kao seme. To je knjiga koja vam pomaže da rastete ka mudrosti. Zato je zovem Knjiga Mudrosti.

Trenutak u kome ulazite u te izreke duboko, kada kontemplirate, meditirate i počinjete da eksperimentišete sa njima, bićete iznenađeni – ući ćete u najveću avanturu vašeg života.

Život sam po sebi nije značajan. Jedino kada pevate pesmu večnosti on dobije značenje. Ako ostvarite divotu božanskog, svetog, ako postanete lotosov cvet – besmrtni, bezvremeni. Ako postanete čista ljubav, ako možete da ulepšate svoje postojanje, ako postanete blaženstvo postojanja, samo tada život dobija značaj; u suprotnom je besmislen. Tada je kao prazno platno: možete ga nositi celog vašeg života i možete umreti pod njegovom težinom, ali šta je smisao? Naslikajte nešto na njemu!

Još jedna izuzetna knjiga velikog duhovnog Učitelja, ilustrovana odgovorima učenicima, anegdotama i Oshovim britkim sečivima od reči.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Baš tako - Sufi priče

Baš tako - Sufi priče, Osho

Baš tako - Sufi priče

Životne misterije

Životne misterije, Osho

Životne misterije

Nebesko seme

Nebesko seme, Osho

Nebesko seme
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga