Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Knjiga tapkanja

Sofi Merle Sofi Merle

Knjiga tapkanja

 

Enciklopedije i priručnici Enciklopedije i priručnici

Format: 21 cm

Broj strana: 106

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2018.

 

 

Popust 20.00%

700 din.

870 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

EFT emocionalna akupresura.

Vodič korak po korak do najprostije akupresurne samostalne tehnike za akutne i hronične emocionalne, psihološke i telesne tegobe.

Efikasno za emocionalne probleme kao što su napadi panike, anksioznost, depresija, PTSP, tuga, ljutnja, ljubomora i fobije, kao što je strah od pozornice ili strah od letenja, pružajući neposredne rezultate u mnogim slučajevima

Prikazuje kako ovaj metod može tretirati hronične bolove, mučnine i glavobolje; ublažiti nesanicu i noćne more; podstaći otpuštanje bolnih uspomena; povećati samopouzdanje; podržati gubljenje težine; i poboljšati koncentraciju

Nudi pun protokol za tapkanje, kao i skraćenu verziju za akutne situacije

Ilustruje lako pristupačne tačke za tapkanje njihov redosled

Tapkanje ili tehnika emocionalne slobode (EFT) je jednostavan oblik akupresure koji tretira energetske korene emocionalne i fizičke patnje. Pritiskom na određene meridijanske tačke možete brzo i lako regulisati blokade u energetskom sistemu tela, prouzrokovane prošlim traumama i potisnutim emocijama kao što su tuga i bes, i vratiti prirodi tok energije u vaše telo, ključ do optimalnog zdravlja i opšteg blagostanja.

U ovom „korak po korak“ vodiču za EFT, Sophie Merle detaljno opisuje praksu tapkanja, ilustrujući lako pristupačne tačke na licu, rukama i torzu koje ćete tapkati i po kojem redosledu. Objašnjavajući kako da otvorite svoj energetski sistem za EFT tretman za brze i dugotrajne rezultate, ona otkriva kako se praksa energetske psihologije tapkanja može primeniti na bilo koju oblast u vašem životu.

Autor objašnjava kako se tapkanje može obaviti bilo gde, nudeći i pun protokol tapkanja, koji traje samo nekoliko minuta i kratku verziju, koja traje manje od jednog minuta za akutne probleme. Uključujući izvanredne uspehe EFT-a u praksi, ovaj sveobuhvatni vodič za tapkanje pokazuje kako je rešenje mnogih životnih problema na dohvat ruke.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Osnovi radiestezije

Osnovi radiestezije, Branko Kopanoski

Osnovi radiestezije

Nuad Thai - tradicionalna tajlandska masaža

Nuad Thai - tradicionalna tajlandska masaža, Manevan Či, Maks Či

Nuad Thai - tradicionalna tajlandska masaža

Pusti to sranje da ode

Pusti to sranje da ode, Monika Svini

Pusti to sranje da ode
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga