Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Lečenje tahjonima

Dejvid Vagner, G. Kazins Dejvid Vagner, G. Kazins

Lečenje tahjonima

 

Popularna medicina Popularna medicina

Format: 17 x 24 cm

Broj strana: 200

Povez: Broširan

Izdavač: Esotheria Esotheria

 

 

860 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Od Tesle do nove paradigme holističkog isceljenja. Univerzum neprestano otkriva svoje misterije: ova knjiga razotkriva nove i uzbudljive paradigme lečenja koje mogu promeniti svet. Ona objašnjava Tahjon energiju i otkriva suptilno kretanje duha, kundalinija, zdravlja - fiziku i biologiju – kao veličanstveni ples iznikao iz Ničega.

Autori se naslanjaju na Teslina istraživanja i u svoja iskustva uključuju inžinjerstvo, tradicionalnu medicinu, čakre, meditaciju, rad na postizanju mira u svetu i istraživanje svemira. Tokom poslednjih dvadeset godina oni su proučavali kako se tradicionalne granice između nauke i duhovnosti tope, premošćujući svet postojanja brži od svetlosti i naš svet forme sporiji od svetlosti. U ovoj knjizi možemo videti šta su otkrili: novu tahjon energiju koja osvetljava magični ples stvaranja.

Tahjon teorija je zaokružena praćenjem kretanja božanske energije koju isijava Jedan. Otkrića autora, uvidi i vizije, su impresivno podržane biološkim i kliničkim podacima. Uticaji su ogromni na holističko lečenje i podmlađivanje tela, duha i uma. Čitalac će steći dubok uvid kako je tahjon energija izvor svih frekvencija i izvor svih isceljenja.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Superheroji imuniteta

Superheroji imuniteta, Alison Hejniz

Superheroji imuniteta

Telesno obilje

Telesno obilje, Kejt Stilman

Telesno obilje

Bol u vratu

Bol u vratu, Artur i Rut Vinter

Bol u vratu
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga