Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Metod manifestacije Nikole Tesle

369 369

Metod manifestacije Nikole Tesle

 

Misterije Misterije

Format: 21 cm

Broj strana: 118

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2021.

 

 

930 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Ključ univerzuma za ispunjenje svih vaših želja, težnji i snova.

Projekat 369 otkriva Ključ univerzuma. Jeste li se ikada zapitali kako manifestovati nešto? Ova knjiga o manifestaciji pokazaće vam načine toga korak po korak – bilo da se radi o tome kako manifestovati novac, kako manifestovati ljubav, gubitak težine, ili šta god želite. Možda ste čuli za zakon privlačenja, koji jednostavno dokazuje da su vaše misli ono što postajete. To je istina bez ikakve sumnje. Napravili smo ovo da pokažemo ljudima ne samo da zakon privlačenja postoji, već i kako ga koristiti da manifestujete i u svom svakodnevnom životu. Da, vaše misli zaista postaju stvarnost, ali jedini način da se brzo usredsredite i manifestujete svoju stvarnost je da zapisujete svoju manifestaciju, i osetite je svojim umom, telom i dušom. Ova knjiga će vas postepeno voditi ka istinskom manifestovanju života kakav želite, ali VI morate napraviti prvi korak.

Ne sviđa vam se vaša priča koja se odvija svakodnevno, ili mrzite to što vam ništa što želite ne dolazi lako? Budite sigurni da vas Univerzum podupire kodom 369.

Ovaj vođeni dnevnik/planer za „terapiju duše“ pomoći će vam da uspostavite moćnu novu naviku I da uskladite svoje misaone vibracije i emocionalne frekvencije širom Univerzuma, kako biste pristupili Božanskim, Višim Oblastima 4. dimenzije. Tako ćete za samo nekoliko dana naći svoju blizanačku dušu, doživeti milionersko ubrzanje finansija, ili privući sebi šta god želite. Šifra 369, koju je otkrio Nikola Tesla, vlastiti je ljubavni jezik Univerzuma koji možete koristiti da manifestujete sve što želite BRZO! Za manje od 5 minuta, 3 puta dnevno, najviše mesec dana, a mnogi I samo nekoliko dana. U ovom dnevniku je 8 stranica sa punim objašnjenjima onoga što je Tesla otkrio, zašto su brojevi 369 značajni, i kako funkcionišu 369 energetske vibracije i frekvencije. Zatim sledite jednostavna korak po korak uputstva da razumete kako iskoristiti 369 energije za sebe. Uključeno je 90 strana vođenog dnevnika koje možete da koristite, a koje vas osposobljavaju da svakodnevno vibrirate više, da zauvek steknete majstorstvo, slobodu i sreću dok svoje snove manifestujete u stvarnost. Pomerite granice prostora, vremena i energije svesnom namerom, korišćenjem ovog dnevnog planera da preobrazite svako ograničavajuće uverenje u pozitivnu novu mentalnost apsolutnog znanja, i poverenja u sebe da ste to stekli kao namerni stvaralac svoje realnosti!

Dnevnik manifestacije: Ova radna sveska o 369 metodu manifestacije sadrži dnevna uputstva i redove za ispisivanje vaših dnevnih manifestacionih namera, s odeljcima za jutarnje, popodnevno i večernje pisanje.

Stvarajte brže i tačnije pomoću ovog čudesnog dnevnika. Na osnovu isprobanog metoda primenom univerzalnih brojeva 369 Nikole Tesle, on vam pomaže da manifestujete svoje želje zapisujući ono što želite sledećim redosledom: 3 puta ujutru, 6 puta popodne, i 9 puta noću. Pratite taj postupak 33 ili 45 dana.

Koristite ovaj dnevnik manifestacija da beležite svoj napredak, a pisanjem na papiru i stvarate energiju i dodajete trajnost svojim željama.

Zakon privlačenja je jednostavno pravilo o tome kako koristiti svoj um da ostvarite svoje snove. Po tom filozofskom sistemu um je najmoćniji, i moguće je koristiti svoje mentalne sposobnosti da manifestujete sve što želite. On nudi brojna sredstva i tehnike koji će vam pomoći da to postignete. Jedna od najbržih tehnika manifestacije koje nudi zakon privlačenja je tehnika 369, koja vam pomaže da privučete ono što želite u svoju stvarnost – bilo to u vidu novca, ljubavi, novog posla, sreće itd.

Afirmacijski dnevnik 369 je 45-dnevni vodič da manifestujete svoje stvarnosti. Upotrebom jednog od metoda zakona privlačenja, zapisujete svoje afirmacije (tvrdnje) svaki dan – 3 puta ujutru, 6 puta popodne i 9 puta uveče. Činite to svakodnevno, i ispoljavajte svoje najdublje želje.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Hipnoterapija u praksi

Hipnoterapija u praksi, Suzana Apostolov

Hipnoterapija u praksi

Misterije sveta

Misterije sveta, Silvija Braun

Misterije sveta

Knjiga proroka Enoha

Knjiga proroka Enoha, Enoh

Knjiga proroka Enoha
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga