Oblasti Alternativna učenja, Ezoterija

Metod manifestacije Nikole Tesle

 

Metod manifestacije Nikole Tesle
Autor: 369 Spisak svih knjiga  
Prevod:  
ISBN:  
Format: 21 cm  
Strana: 118  
Povez: Mek  
Izdavač: Esotheria Spisak svih izdanja  
Godina: 2021.  

 

Cena: 690 din, 6.00 €, 7.67 $

 

 

Ključ univerzuma za ispunjenje svih vaših želja, težnji i snova.

Projekat 369 otkriva Ključ univerzuma. Jeste li se ikada zapitali kako manifestovati nešto? Ova knjiga o manifestaciji pokazaće vam načine toga korak po korak – bilo da se radi o tome kako manifestovati novac, kako manifestovati ljubav, gubitak težine, ili šta god želite. Možda ste čuli za zakon privlačenja, koji jednostavno dokazuje da su vaše misli ono što postajete. To je istina bez ikakve sumnje. Napravili smo ovo da pokažemo ljudima ne samo da zakon privlačenja postoji, već i kako ga koristiti da manifestujete i u svom svakodnevnom životu. Da, vaše misli zaista postaju stvarnost, ali jedini način da se brzo usredsredite i manifestujete svoju stvarnost je da zapisujete svoju manifestaciju, i osetite je svojim umom, telom i dušom. Ova knjiga će vas postepeno voditi ka istinskom manifestovanju života kakav želite, ali VI morate napraviti prvi korak.

Ne sviđa vam se vaša priča koja se odvija svakodnevno, ili mrzite to što vam ništa što želite ne dolazi lako? Budite sigurni da vas Univerzum podupire kodom 369.

Ovaj vođeni dnevnik/planer za „terapiju duše“ pomoći će vam da uspostavite moćnu novu naviku I da uskladite svoje misaone vibracije i emocionalne frekvencije širom Univerzuma, kako biste pristupili Božanskim, Višim Oblastima 4. dimenzije. Tako ćete za samo nekoliko dana naći svoju blizanačku dušu, doživeti milionersko ubrzanje finansija, ili privući sebi šta god želite. Šifra 369, koju je otkrio Nikola Tesla, vlastiti je ljubavni jezik Univerzuma koji možete koristiti da manifestujete sve što želite BRZO! Za manje od 5 minuta, 3 puta dnevno, najviše mesec dana, a mnogi I samo nekoliko dana. U ovom dnevniku je 8 stranica sa punim objašnjenjima onoga što je Tesla otkrio, zašto su brojevi 369 značajni, i kako funkcionišu 369 energetske vibracije i frekvencije. Zatim sledite jednostavna korak po korak uputstva da razumete kako iskoristiti 369 energije za sebe. Uključeno je 90 strana vođenog dnevnika koje možete da koristite, a koje vas osposobljavaju da svakodnevno vibrirate više, da zauvek steknete majstorstvo, slobodu i sreću dok svoje snove manifestujete u stvarnost. Pomerite granice prostora, vremena i energije svesnom namerom, korišćenjem ovog dnevnog planera da preobrazite svako ograničavajuće uverenje u pozitivnu novu mentalnost apsolutnog znanja, i poverenja u sebe da ste to stekli kao namerni stvaralac svoje realnosti!

Dnevnik manifestacije: Ova radna sveska o 369 metodu manifestacije sadrži dnevna uputstva i redove za ispisivanje vaših dnevnih manifestacionih namera, s odeljcima za jutarnje, popodnevno i večernje pisanje.

Stvarajte brže i tačnije pomoću ovog čudesnog dnevnika. Na osnovu isprobanog metoda primenom univerzalnih brojeva 369 Nikole Tesle, on vam pomaže da manifestujete svoje želje zapisujući ono što želite sledećim redosledom: 3 puta ujutru, 6 puta popodne, i 9 puta noću. Pratite taj postupak 33 ili 45 dana.

Koristite ovaj dnevnik manifestacija da beležite svoj napredak, a pisanjem na papiru i stvarate energiju i dodajete trajnost svojim željama.

Zakon privlačenja je jednostavno pravilo o tome kako koristiti svoj um da ostvarite svoje snove. Po tom filozofskom sistemu um je najmoćniji, i moguće je koristiti svoje mentalne sposobnosti da manifestujete sve što želite. On nudi brojna sredstva i tehnike koji će vam pomoći da to postignete. Jedna od najbržih tehnika manifestacije koje nudi zakon privlačenja je tehnika 369, koja vam pomaže da privučete ono što želite u svoju stvarnost – bilo to u vidu novca, ljubavi, novog posla, sreće itd.

Afirmacijski dnevnik 369 je 45-dnevni vodič da manifestujete svoje stvarnosti. Upotrebom jednog od metoda zakona privlačenja, zapisujete svoje afirmacije (tvrdnje) svaki dan – 3 puta ujutru, 6 puta popodne i 9 puta uveče. Činite to svakodnevno, i ispoljavajte svoje najdublje želje.

 

Izbor iz iste oblasti

 

Teslini milenijumski darovi
 

Spasoje Vlajić

Teslini milenijumski darovi

Formula za ostvarenje želja. U umu mnogih ljudi predstava o NIkoli Tesli blista kao čist, redak i dragocen dar samog neba. Sa sigurnošću se može reći da je on jedan od najvećih... ceo tekst Ceo opis knjige

 

Srcem do beskraja, saga o besmrtnoj ljubavi
 

Branislav Antov Mikulić

Srcem do beskraja, saga o besmrtnoj ljubavi

Roman u pričama Srcem do beskraja, ispovjedna je proza, autorovo kazivanje o svemu njemu važnom, o onome što se desilo i dešavalo s njim, u njemu... ceo tekst Ceo opis knjige

 

Praktičan Feng Šui za vaš dom
 

Tu Lilijan

Praktičan Feng Šui za vaš dom

188 briljantnih načina da se snađete s onim što imate. Praktičan feng šui se kreće kroz sve oblasti vašeg stambenog prostora, dajući odmah savete za potrebne... ceo tekst Ceo opis knjige

 

Život, ljubav i smeh
 

Osho

Život, ljubav i smeh

U ovoj zbirci misli, Oshove inspirativne i divne priče prevazilaze nivo one uobičajene potrage. Knjiga Život, ljubav, smeh uspostavlja novi žanr reflektivnog i inspirativnog teksta koji... ceo tekst Ceo opis knjige

 

Rečnik pakla
 

Žak Alben Simon Kolen de Plansi

Rečnik pakla

Najzanimljivije što nam je ostalo od demonomana i sličnih ljudi. Pregledao sam sve knjige i izabrao najupadljivije činjenice i ono što nas najprisnije dira. Razmotrio sam jedan... ceo tekst Ceo opis knjige