Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Misterija lica - fiziognomika lica

Suzana Apostolov Suzana Apostolov

Misterija lica - fiziognomika lica

 

Ezoterija, razno Ezoterija, razno

Broj strana: 150

Izdavač: Esotheria Esotheria

 

 

Popust 10.00%

430 din.

470 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Fiziognomika (Siang-Mien) je nauka koja po crtama lica, kretanjima i držanju tela zaključuje o duševnim osobinama ljudi a prvi koji su počeli da je proučavaju i koriste su stari Kinezi. Da li poznajete vaše lice? Reći ćete da. Čitanjem ove knjige videćete da ga ne poznajete, jer ćete uzeti ogledalo i tražiti vaš oblik oka, nosa, čela, usta, tražićete sve bore i odsjaje. Na ovaj način upoznajete prvo sebe, a kasnije i druge.

Na osnovu dugogodišnjeg proučavanja svetske literature i preko decenije prakse i sopstvenog iskustva, autorka je napisala ilustrovani priručnik, na sažet i pristupačan način za sve čitaoce.

Ko je, kakav je, šta o meni misli i oseća, šta planira, šta od njega mogu da očekujem i čemu da se nadam - bila su, a i danas su, večito aktuelna pitanja koja nesvesno izranjaju iz dubine naše duše pri prvom susretu, pogotovo sa nepoznatom osobom. Ova knjiga ukazuje šta se sve može videti na osnovu jedne crte, jedne bore, oblika oka ili uha.kod osoba sa kojima smo u kontaktu: partner, dete, prijatelj itd.

Direktno i snažno napisana knjiga, na vaše veliko oduševljenje ukazaće vam koliko jasno možete prodreti u karakter i samu ljudsku ćud i dati vam da ispravno spoznate društvo i ljude sa kojima ste u kontaktu. Kaže se "oči su ogledalo duše”, tako je i lice ogledalo kompletnog karaktera, života i bolesti jedne ličnosti. Videćete ceo jedan život na licu.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Knjiga mudrosti ili ludosti

Knjiga mudrosti ili ludosti, Alister Krouli

Knjiga mudrosti ili ludosti

Hašiš - opasna biljka

Hašiš - opasna biljka, Izrael Regardije

Hašiš - opasna biljka

Jahanje zmaja - mitom do samospoznaje

Jahanje zmaja - mitom do samospoznaje, Rozel Engvin

Jahanje zmaja - mitom do samospoznaje
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga