Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Prevazilaženje akutnog i hroničnog bola

Dr Mark S. Mikozi Dr Mark S. Mikozi

Prevazilaženje akutnog i hroničnog bola

 

Popularna medicina Popularna medicina

Format: 21 cm

Broj strana: 264

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2021.

 

 

Popust 10.00%

1040 din.

1150 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Knjiga je vodič da pronađete holistički tretman koji će vam najviše odgovarati na osnovu vašeg emocionalnog tipa i specifičnog bolnog stanja.

Tokom cele istorije, mnoge isceliteljske tradicije bile su usredsređene na  ublažavanje bola, oblast u kojoj moderna medicina nudi malo opcija sem narkotika, steroida i hirurgije. Za one koji traže alternative lekovima i hirurškim zahvatima, ili dopune konvencionalnom bavljenju bolom, izbor može biti ogroman. Kako znati koji metod će kod vas delovati?

U ovom vodiču za bezbedne i delotvorne prirodne terapije za akutni i hronični bol, autori objašnjavaju kako vaš emocionalni stil – kako  reagujete na emocionalne, društvene, ekološke i fizičke stresove – utiče na to koji će vam tretmani najbolje odgovarati. Pružajući lak upitnik za određivanje vašeg emocionalnog tipa i interaktivnu samoprocenu za nalaženje odgovarajućeg lečenja bola kod vašeg stanja, oni istražuju delotvornost tretmana uma i tela za svaki emocionalni tip i za mnoge česte bolne poremećaje, uključujući artritis, bol u leđima, fibromialgiju, raudražljivo crevo, čir, migrenske glavobolje, karpalni tunel, anksioznost, PTSP, i druga stanja hroničnog bola. Takođe pregledaju dostupna istraživanja i naučne dokaze u prilog svakoj terapiji, predlažući samo dobro uspostavljene, bezbedne i klinički dokazane alternativne tretmane, kao što su akupunktura, biofidbek, hipnoza, masaža, kiropraktika, joga, biljni tretmani i esencijalna ulja.

Pristupajući bolu holistički, autori otkrivaju kako bol treba shvatiti kao dinamičko stanje –   interakciju između uma i tela, kao i između pacijenta i terapije, i kako je vaš emocionalni tip ključan za dugotrajne i uspešne rezultate.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Emocije i lečenje u energetskom telu

Emocije i lečenje u energetskom telu, Robert Henderson

Emocije i lečenje u energetskom telu

Placebo, um iznad materije u modernoj medicini

Placebo, um iznad materije u modernoj medicini, Dilan Evans

Placebo, um iznad materije u modernoj medicini

Vibraciono isceljenje kroz čakre

Vibraciono isceljenje kroz čakre, Džoj Gardner

Vibraciono isceljenje kroz čakre
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga