Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

ProfitBrend

Nik Vreden Nik Vreden

ProfitBrend

 

Menadžment, marketing, ekonomija Menadžment, marketing, ekonomija

ISBN: 978-86-7668-085-6

Format: 21 cm

Broj strana: 304

Povez: Mek

Izdavač: Adižes Adižes

Godina izdanja: 2009.

 

 

2090 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Kako povećati profitabilnost, pouzdanost i održivost brendova.

Brendovi umiru bez sposobnosti da deluju precizno, dosledno i odgovorno. Čemu prednjačenje u hiljadu stvari ako se na telefonske pozive ne odgovara kako treba ili se narudžbine ne isporučuju na vreme?

Osiguravanje profitabilnosti, pouzdanosti i održivosti zahteva ProfitBranding ne takve aktuelne trendove kao što su elektronski brendovi ili takozvani ,,nepromenljivi zakoni’’.

ProfitBranding odslikava fundamentalni pomak u brendiranju koji mnogi prepoznaju, ali ga malo ko razume. Nisu više kompanije te koje prodaju. Potrošači su ti koji kupuju. To znači da kompanije moraju da prestanu da se definišu u smislu svojih ponuda (npr. ,,proizvođač automobila’’) i da počnu da se definišu u smislu potrošačke vrednosti (,,mobilno, interaktivno i zabavno okruženje’’).
ProfitBranding predstavlja inovativni, sveobuhvatni pristup građenju brenda. On odražava integrisanje – ili fuziju – tradicionalnog marketinga sa tehnologijom, merenjem i poslovanjem. On spaja zahteve kupaca i organizacione sposobnosti da bi proizveo vrednost. Brendiranje nabavke i brendiranje zadržavanja se međusobno dopunjuju. Onlajn i oflajn brendiranje su isprepletani. Zaposleni i menadžeri se fokusiraju na iste ciljeve kupaca. Kao rezultat toga, ProfitBranding uspostavlja strategije za potrošačku privredu današnjice i privredu potražnje na pomolu, gradi profitabilne odnose sa kupcima i omogućava upravljanje brendom i rast zasnovan na podacima, a ne na mišljenju.

Izvadite svoje digitrone. Vreme je da započnete sa ProfitBrendingom.

Naučio sam mnogo čitajući ProfitBrend. Ova knjiga sjajno obavlja posao u pokazivanju načina na koji kompanije mogu biti na dobitku praćenjem profitabilnosti pojedinačnih kupaca, a ne jednostavno zasnivanjem svojih strategija na zbirnim merama kao što su prodaja i tržišni udeo.
-Filip Kotler (Philip Kotler), uvaženi profesor međunarodnog marketinga SC Johnson & Son, Škola za menadžment Kellogg, Severozapadni univerzitet Tim rukovodilaca koji može da izvuče veću korist iz svog ulaganja u brend može da obezbedi nedostižnu prednost nad konkurentima. ProfitBrand pokazuje kako pametnije uložiti u građenje i eksploataciju brenda od konkurenata i požnjeti finansijske plodove.

Džordž Stok (George Stalk), viši potpredsednik, The Boston Consulting Group

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Stilovi dobrog i lošeg upravljanja

Stilovi dobrog i lošeg upravljanja, Isak Adižes

Stilovi dobrog i lošeg upravljanja

HACCP i zdravstvena bezbednost hrane

HACCP i zdravstvena bezbednost hrane, Consact Group

HACCP i zdravstvena bezbednost hrane

120 zlatnih pravila za trgovinu

120 zlatnih pravila za trgovinu, Serfber de Medelshajm

120 zlatnih pravila za trgovinu
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga