Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

ProfitBrend

Nik Vreden Nik Vreden

ProfitBrend

 

Menadžment, marketing, ekonomija Menadžment, marketing, ekonomija

ISBN: 978-86-7668-085-6

Format: 21 cm

Broj strana: 304

Povez: Mek

Izdavač: Adižes Adižes

Godina izdanja: 2009.

 

 

2090 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Kako povećati profitabilnost, pouzdanost i održivost brendova.

Brendovi umiru bez sposobnosti da deluju precizno, dosledno i odgovorno. Čemu prednjačenje u hiljadu stvari ako se na telefonske pozive ne odgovara kako treba ili se narudžbine ne isporučuju na vreme?

Osiguravanje profitabilnosti, pouzdanosti i održivosti zahteva ProfitBranding ne takve aktuelne trendove kao što su elektronski brendovi ili takozvani ,,nepromenljivi zakoni’’.

ProfitBranding odslikava fundamentalni pomak u brendiranju koji mnogi prepoznaju, ali ga malo ko razume. Nisu više kompanije te koje prodaju. Potrošači su ti koji kupuju. To znači da kompanije moraju da prestanu da se definišu u smislu svojih ponuda (npr. ,,proizvođač automobila’’) i da počnu da se definišu u smislu potrošačke vrednosti (,,mobilno, interaktivno i zabavno okruženje’’).
ProfitBranding predstavlja inovativni, sveobuhvatni pristup građenju brenda. On odražava integrisanje – ili fuziju – tradicionalnog marketinga sa tehnologijom, merenjem i poslovanjem. On spaja zahteve kupaca i organizacione sposobnosti da bi proizveo vrednost. Brendiranje nabavke i brendiranje zadržavanja se međusobno dopunjuju. Onlajn i oflajn brendiranje su isprepletani. Zaposleni i menadžeri se fokusiraju na iste ciljeve kupaca. Kao rezultat toga, ProfitBranding uspostavlja strategije za potrošačku privredu današnjice i privredu potražnje na pomolu, gradi profitabilne odnose sa kupcima i omogućava upravljanje brendom i rast zasnovan na podacima, a ne na mišljenju.

Izvadite svoje digitrone. Vreme je da započnete sa ProfitBrendingom.

Naučio sam mnogo čitajući ProfitBrend. Ova knjiga sjajno obavlja posao u pokazivanju načina na koji kompanije mogu biti na dobitku praćenjem profitabilnosti pojedinačnih kupaca, a ne jednostavno zasnivanjem svojih strategija na zbirnim merama kao što su prodaja i tržišni udeo.
-Filip Kotler (Philip Kotler), uvaženi profesor međunarodnog marketinga SC Johnson & Son, Škola za menadžment Kellogg, Severozapadni univerzitet Tim rukovodilaca koji može da izvuče veću korist iz svog ulaganja u brend može da obezbedi nedostižnu prednost nad konkurentima. ProfitBrand pokazuje kako pametnije uložiti u građenje i eksploataciju brenda od konkurenata i požnjeti finansijske plodove.

Džordž Stok (George Stalk), viši potpredsednik, The Boston Consulting Group

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

B2B brend menadžment

B2B brend menadžment, Veldemar Ferč

B2B brend menadžment

Upravljanje promenama, dopunjeno i revidirano izdanje

Upravljanje promenama, dopunjeno i revidirano izdanje, Isak Adižes

Upravljanje promenama, dopunjeno i revidirano izdanje

Emocionalna inteligencija u liderstvu

Emocionalna inteligencija u liderstvu, R. Bojacis, E. Maki, D. Goleman

Emocionalna inteligencija u liderstvu
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga