Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Putovanje duhovnim svetovima

Melita Dening & Ozborn Filips Melita Dening & Ozborn Filips

Putovanje duhovnim svetovima

 

Zapadni okultizam Zapadni okultizam

Format: 21 cm

Broj strana: 175

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

 

 

990 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Praktični vodič za astralnu projekciju predstavlja jednostavno najbolji „korak po korak“ set lekcija za učenje ove veštine koji je ikada objavljen. Više od četvrt miliona ljudi koristi ovu knjigu kao pomagalo za učenje ove vredne veštine. Ukoliko želite da naučite kako da projektujete svoju svest na astralni nivo, ovaj priručnik vas vodi korak po korak do cilja.

Prvo, kako knjiga pokazuje, veština je prirodna. Vi to činite celo vreme (u snovima, na primer). U nekom smislu prirodnija je od hodanja. To je veština koju možete da razvijete praksom. Nadalje, dozvoljava vam duhovna iskustva na astralnom nivou. Pored toga, ono što stvorite na astralnom nivou proizvodi promene na fizičkom nivou. To je istinska magija! Iscelite nekoga u astralu i on će biti isceljen u telu. Stvorite prilike u astralu i imaćete ih na fizičkom nivou. Na astralnom nivou možete čak da iskusite seks kao jedno od najdinamičnijih iskustava koje ćete ikada imati. Sve to možete da naučite iz ovog priručnika.

Knjiga je laka je za razumevanje i korišćenje. Sam dizajn svakog poglavlja, kao i ilustracije, fotografije, grafikoni itd. olakšavaju vam učenje tehnika svesne kontrole iskustava vaše astralne projekcije. Knjiga počinje pokazivanjem šta astralna projekcija jeste a šta nije, šta može da se desi a šta je samo mašta. Od prvog koraka, vežbi disanja, do veličanstvenog doživljaja astralnih svetova. Kao rezultat toga, otkrićete da astralna projekcija može da bude bezbedna, utešna, uzbudljiva i zabavna. Tada ćete naučiti metode koje će vam omogućiti da dozvolite sopstvenoj svesti da napusti vaše telo i bezbedno istražuje astralni nivo.

Sa ovom knjigom u ruci možete da istražujete područja o kojima ste samo sanjali. Pretvorite svoje snove u stvarnost.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Povezivanje sa unutrašnjim vodičem

Povezivanje sa unutrašnjim vodičem, Silvija Braun

Povezivanje sa unutrašnjim vodičem

Kako napraviti i koristiti talismane

Kako napraviti i koristiti talismane, Regardije Izrael

Kako napraviti i koristiti talismane

Šaman i magičar

Šaman i magičar, Nevil Druri

Šaman i magičar
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga