Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Sekač dijamanata

Majkl Rouč Majkl Rouč

Sekač dijamanata

 

Spiritualnost istoka Spiritualnost istoka

ISBN: 978-86-7348-468-6

Format: 21 cm

Broj strana: 230

Povez: Broširani povez

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2014.

 

 

Popust 10.00%

960 din.

1060 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Sledeći tradiciju bestselera Buđenje unutrašnjeg Bude, najistaknutiji američki učitelj tibetanskog budizma deli s nama dokazane strategije postizanja ličnog i poslovnog uspeha.

Jedinstvenom kombinacijom drevne i savremene mudrosti tibetanskog budizma, Sekač dijamanata odaje čitaocu moćne strategije dostizanja ličnog i poslovnog uspeha. Knjiga ima tri sloja.

Prvi je prevod Sekača dijamanata, starog spisa koji, u stvari, predstavlja razgovor između Bude i njegovog bliskog učenika, Subutija. Drugi sloj sadrži citate iz najboljih komentara tibetanske budističke tradicije. I treći sloj, glavni tekst, sadrži učenja gešea Majkla Rouča i njegove poslovne strategije. On daje svež uvid u ovu drevnu mudrost koristeći se sopstvenim iskustvom osnivača dijamantske kompanije „Andin internacional“, koju je započeo sa pedeset hiljada dolara i koja sada godišnje doseže prodaje od sto miliona dolara.

Roučev jednostavan stil i duhovno razumevanje čine Sekač dijamanata neprocenjivim izvorom vanvremenske mudrosti za sve one koji su upoznati sa tibetanskim budizmom, ali i za one koji to nisu. Preko milion ljudi u celom svetu primenjuje principe ove knjige u svakodnevnom životu.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Životi svetaca

Životi svetaca, Svami Šivananda

Životi svetaca

Pre ja jesam

Pre ja jesam, Muđi

Pre ja jesam

Aštanga joga

Aštanga joga, Džon Skot

Aštanga joga
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga