Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Spontano ispunjenje želja

Dipak Čopra Dipak Čopra

Spontano ispunjenje želja

 

Dipak Čopra Dipak Čopra

Broj strana: 300

Povez: Broširan

Izdavač: Esotheria Esotheria

 

 

Popust 10.00%

940 din.

1040 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Kako zagospodariti neizmernim potencijalima slučajnosti.

DA LI STE IKADA DOŽIVELI SLEDEĆE: Razmišljate o osobi koju niste videli duže vreme kada vam zazvoni telefon – i na drugom kraju linije je upravo ta osoba! Za nečim žudite dušom i srcem – a onda se desi da vam potpuno nenadano, u naručje padne – upravo to za čime čeznete! Samo što ste došli do sjajnog rešenja za neki važan problem – kada se ispostavi da je, u isto vreme, identična ideja pala na pamet vašem najboljem prijatelju!

Većina ljudi je sklona da, bez mnogo razmišljanja, otpiše značaj ovakvih događaja, proglasivši ih pukim slučajnostima. Svi koji se nikada ne zamisle nad samom reči ''slučajnost'', greše – jer njome nazivamo pojavu različitih, sinhronih, istovremenih dešavanja. Takvi momenti su, zapravo, male, značenjem bremenite poruke, poslate sa mesta gde se sve dešava u isto vreme ili u sinhronicitetu, sa mesta u kojem se prošlost, sadašnjost i budućnost stapaju u jedno. Ova knjiga će vam – korak po korak, pokazati ne samo kako da ostvarite dobrobit i napredujete sledeći te poruke, te ''znakove pored puta'' i nagoveštaje, već i kako da izoštrite sam osećaj za njih, ne biste li počeli da ih primećujete sve više i češće. Na taj način se otvaraju dveri realiteta božanske inteligencije, a tamo svesno stvarate splet ''srećnih'' okolnosti u svim oblastima vlastitog života, uključujući:

LIČNO ISKUSTVO BOŽANSKOG; VIŠU SVRHU POSTOJANJA; LJUBAV I ODNOSE SA NAJBLIŽIMA; TELESNO ZDRAVLJE I FINANSIJSKI NAPREDAK.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Povratak Merlina

Povratak Merlina, Dipak Čopra

Povratak Merlina

Stvaranje obilja

Stvaranje obilja, Dipak Čopra

Stvaranje obilja
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga