Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Sve piramide sveta

Semir Osmanagić Semir Osmanagić

Sve piramide sveta

 

Ezoterija, razno Ezoterija, razno

Format: 20 cm

Broj strana: 300

Povez: Broširan

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2011.

 

 

750 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Prvi kompletan udžbenik o piramidama u svetu koji ruši postojeće zablude o piramidama

Po prvi put u svetskoj literaturi u jednoj knjizi su opisane sve piramide sveta. Dve stotine pedeset misterioznih kineskih piramida, novootkrivene piramide na Mauricijusu i Kanarima, stotine piramida u šumama Hondurasa, Gvatemale i Meksika, kolosalne piramidalne strukture u Boliviji i Peruu, opisuje autor nakon svojih putovanja i istraživanja.

Prvi kompletan udžbenik o piramidama u svetu. Ruše se postojeće zablude o piramidama, njihovoj rasprostranjenosti i svrsi. Autor argumentovano dokazuje da većinu od 138 piramida u Egiptu nisu gradili faraoni niti su bile grobnice.

Nepoznate piramide na tlu Sicilije i Sardinije, Kambodže i Južne Koreje, Tahitija i Grčke, Južne i Centralne Amerike, Kanarskih ostrva, Mauricijusa, Sudana, Rima, Mesopotamije, Indije, Indonezije, Kine, bosanske doline piramida, kao i brojne piramide Nubije i američkog Ohaja, upotpunjuju sliku o svetu drevne prošlosti u kojem je postojao opšteprihvaćeni koncept piramida i njihove astronomske orijentacije.

Istorija naprednih ljudskih društava mnogo je duža nego što je zvanično prihvaćeno, preko 2 miliona godina. Stoga imamo šansu da „naučimo više o našim superiornim precima koji su živeli u ravnoteži i harmoniji sa prirodom". U središtu svih tih kultura bile su piramide. Nimalo slučajno. Za njihovo pravilno tumačenje potrebno ih je proučiti iz fizičke, energetske i spiritualne dimenzije. Tek tada ćemo širom otvoriti vrata jednog novog, uzbudljivog sveta prošlosti.

Semir Osmanagić je najpoznatiji promoter u svetu piramida u Bosni i Srbiji, autor brojnih knjiga o drevnim civilizacijama Maja, Anasazija i alternativne istorije naše planete.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Dang dang doko dang

Dang dang doko dang, Osho

Dang dang doko dang

Ljubavni napici i čarolije

Ljubavni napici i čarolije, Raven Tempest

Ljubavni napici i čarolije

Duše blizanci 11:11

Duše blizanci 11:11, Vesna Z. Trajkovska

Duše blizanci 11:11
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga