Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Tajne viših svetova

L. A. Sekljitova, Lj. L. Streljnjikova L. A. Sekljitova, Lj. L. Streljnjikova

Tajne viših svetova

 

Novo doba Novo doba

Format: 21 cm

Broj strana: 350

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2020.

 

 

1600 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

„Istina postoji nezavisno od toga, da li je priznaju ili ne priznaju“. (Izreka mudrih)

Ova knjiga otkriva čovečanstvu nova znanja o poreklu čoveka na Zemlji, o cilju njegovog stvaranja i postojanja

Čitalac će saznati razlog nastajanja i smene civilizacija s aspekta koji je potpuno nepoznat čovečanstvu; otkriće mnoge tajne o samoj Zemlji i o eksperimentima, koje su joj odredili Viši Stvaraoci. Čitaoca će zainteresovati informacije o novoj zlatnoj rasi, koja će slediti posle naše pete rase. On će saznati, radi čega je starenje dato čoveku, i zašto u šestoj rasi kod dece iščezava detinjstvo. I najvažnije – njega će zapanjiti otkrića Boga i Đavola, koji govore o tome kako su uređeni svetovi, u kojima Oni žive. Štaviše, Bog i Đavo čak saopštavaju neke detalje iz svoje prošlosti.

Šta zna čovek o ličnom životu Boga i Đavola, o tome, kojim putevima su Oni išli tokom razvoja, i na kakav način su uspeli da dostignu tako visoke položaje? I prvi put Bog i Đavo otkrivaju poslanicima tajne svog ličnog postojanja. Poslanicima, koje predstavljaju ovi autori, bilo je dato pravo da razgovaraju sa Samim Stvaraocem i sa Samim Knezom Tame. I upravo su Bog i Đavo u svojim dijalozima otkrili ljudima mnogo novog. Svaka Njihova reč je podizanje zavese sa neke nove tajne, nepoznate čovečanstvu.

Informacije su dobijene na osnovu kontakata s Višim svetom. Zato je ova knjiga predstavljena u formi dijaloga, kako su kontakti i TAJNE VIŠIH SVETOVA vođeni. To omogućava da se u pristupačnoj formi objasne čoveku, na savremenom nivou razvoja, te složene istine, na kojima je izgrađen naš život i prema kojima postoji Svemir.

Čitajte o tim zapanjujućim i zadivljujućim promenama, koje očekuju čovečanstvo u prelepoj budućnosti. Proučavajte knjige kontaktera s Višim Razumom, čiji amblem je postala osmokraka zvezda – simbol Više Kosmičke Zajednice „SAVEZ-a“.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Otvaranje unutrašnjih vrata

Otvaranje unutrašnjih vrata, Ajlin Kadi

Otvaranje unutrašnjih vrata

Knjiga nove planete Zemlje

Knjiga nove planete Zemlje, Branislav Pajić, Anya

Knjiga nove planete Zemlje

Matriks duše

Matriks duše, Varda Haselman

Matriks duše
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga