Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Umeće kvantnog skoka

Kevin L. Mičel Kevin L. Mičel

Umeće kvantnog skoka

 

Misterije Misterije

Format: 21 cm

Broj strana: 196

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2018.

 

 

1150 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Otvarite svoj idealni svet kroz neograničenu moć vaših paralelnih života Kroz paralelne svetove do ostvarenja vaših snova – epski vodič ka bezgraničnoj moć.

Kvantna fizika je otkrila da objekti mogu postojati na više mesta u isto vreme, iako su nam vidljivi na  samo jednoj lokaciji – paralelni univerzumi stvarno postoje. To je najočiglednije otkriveno u neverovatnom eksperimentu “dvostrukog rascepa” i on je u srcu onoga što se naziva “problem merenja” u kvantnoj fizici. Rezultati su zapanjujući, ali naučno očigledni. Ljudski um je uzročnik  da se materija fiksira u jednoj poziciji i pokaže samo jednu realnost. Nauka pokazuje da u trenutku kad postanemo svesni naše realnosti, univerzum se cepa na mnoge nevidljive paralelne dimenzije i mi ostajemo zarobljeni samo u jednoj od mnogih paralelnih realnosti.

To veoma moćno zvuči, ali šta to zapravo znači za nas i naše živote? Šta ako uspemo da naučimo kako da pristupimo tim paralelnim svetovima koji se stvaraju? Šta ako biste vi mogli postići ono što su mnogi bogataši i veliki umovi kroz istoriju činili ili samo naslućivali. Šta ako biste mogli da se krećete kroz te paralelne realnosti kako biste postigli neverovatnu veličinu. Abraham Linkoln, Alber Ajnštajn, Mikelanđelo, Nikola Tesla, Isak Njutn, Aleksandar Bel, Džon D. Rokfeler i mnogi drugi su koristili ovu kvantu sposobnost uma koja je sad dostupna i vama.

Ovo je jedna od najvažnijih knjiga koju ćete ikad pročitati. Uz istraživanja na polju kvantne fizike, psihologije, biologije i epigenetike ponašanja kao i mnogih velikih duhovnih učenja, “Umeće kvantnog skoka” će vas voditi na putu ostvarenja vaših najvećih ambicija.. Kad pročitate i počnete da primenjujete saznanja iz ove knjige to će biti trenutak kad ćete ovladati bogatstvom, zavođenjem, kreativnošću i svim stvarima u ovom materijalnom svetu.

“Umeće kvantnog skoka” vas na lak način vodi na putu ka bezgraničnoj moći i prosvetljenju, a zasnovano na  naučnim osnovama kao i večnim mudrostima. Omogućiće vam da prevaziđete provaliju u vašem životu između onoga gde ste sada do onoga o čemu sanjate. Ova knjiga će vas  povezati sa svime o čemu ste maštali i pokazati put čak i ka onome što ste smatrali nemogućim. Ova knjiga se pojavila da bi vas uzdigla, i da biste shvatili koliku moć imate u svetu koji je po vašoj meri. Ovo je vaš trenutak i ova knjiga je tu samo zbog  vas. Uživajte u ovom putovanju, jer putanja vašeg života nije više samo jedan pravi put do neumitnog kraja nego je samo jedan od mnogih puteva na razgranatom drvetu mogućnosti.

“Priroda “rušenja  talasne funkcije” je određena našom samospoznajom pohranjenom u podsvesti. Naša podsvest uviđa istovremeno postojanje višestrukih svetova  i prema našoj samospoznaji bira onu realnost u kojoj nastavljamo da postojimo.”

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Višedimenzionalni putnik

Višedimenzionalni putnik, Majkl Vebster

Višedimenzionalni putnik

Put do balansa

Put do balansa, Nikolina Nina Savić

Put do balansa

Tri knjige Enoha

Tri knjige Enoha, Dzozef B. Lampkin

Tri knjige Enoha
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga