Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Vaš emocionalni tip

Majkl Džoer & Mark Mikozi Majkl Džoer & Mark Mikozi

Vaš emocionalni tip

 

Psihološka sazveđa Psihološka sazveđa

Format: 21 cm

Broj strana: 200

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2018.

 

 

1060 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Ključ za terapije koje će delovati za vas.

Knjiga istražuje vaš emocionalni tip kao sredstvo za pronalaženje pravog tretmana za vaš hronični zdravstveni problem ili bol:

• Obezbedjuje jednostavan upitnik za pronalaženje vašeg emocionalnog tipa
• Identifikuje veze između emocionalnog tipa i 12 čestih hroničnih bolesti: astme, alergija, hroničnog zamora, depresije, fibromialgije, hipertenzije, iritabilnog creva, migrene, PTSD (posttraumatskog stresnog poremećaja), psorijaze, reumatoidnog artritisa i čireva
• Objašnjava koja od 7 alternativnih terapija za lečenje veze uma sa telom najbolje funkcioniše za svaki emocionalni tip: akupunktura, hipnoza, bioenergija, meditacija, joga, vođene slike i tehnike opuštanja.

Različiti ljudi obrađuju svoja osećanja na različite načine – vaš emocionalni stil je osnovni aspekt toga ko ste. On utiče na mnogo više toga od samo vašeg pogleda na život; može da utiče i na vaše blagostanje. Mnoge hronične bolesti nisu posledica bakterija ili gena, već su ukorenjene u našu emocionalnu biologiju. Veza između emocionalnog tipa i zdravlja objašnjava zašto savremena medicina – koja gleda na lečenje kao na „jednu veličinu koja odgovara svima“ – često neuspešno tretira hronični bol i bolest.

Istražujući interakciju emocija, hronične bolesti i bola, kao i uspeh lečenja, Majkl Džoer i dr Mark Mikozi otkrivaju kako su hronična stanja suštinski povezana s određenim emocionalnim tipovima, i kako se ta oboljenja najbolje tretiraju izborom terapije u skladu sa vašim tipom. Osnažujući vas kao pacijenta da potražite terapije koje će najbolje delovati za vas, ova knjiga nudi dobar put za efikasno olakšanje bola i održivo zdravlje.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Hakujte svoj um

Hakujte svoj um, Nikolas Hil

Hakujte svoj um

Energetika matriksa

Energetika matriksa, Ričard Bartlet

Energetika matriksa

Otkrijte vašu životnu strast

Otkrijte vašu životnu strast, Dženet i Kris Etvud

Otkrijte vašu životnu strast
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga