Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Vaš emocionalni tip

Majkl Džoer & Mark Mikozi Majkl Džoer & Mark Mikozi

Vaš emocionalni tip

 

Psihološka sazveđa Psihološka sazveđa

Format: 21 cm

Broj strana: 200

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2018.

 

 

1060 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Ključ za terapije koje će delovati za vas.

Knjiga istražuje vaš emocionalni tip kao sredstvo za pronalaženje pravog tretmana za vaš hronični zdravstveni problem ili bol:

• Obezbedjuje jednostavan upitnik za pronalaženje vašeg emocionalnog tipa
• Identifikuje veze između emocionalnog tipa i 12 čestih hroničnih bolesti: astme, alergija, hroničnog zamora, depresije, fibromialgije, hipertenzije, iritabilnog creva, migrene, PTSD (posttraumatskog stresnog poremećaja), psorijaze, reumatoidnog artritisa i čireva
• Objašnjava koja od 7 alternativnih terapija za lečenje veze uma sa telom najbolje funkcioniše za svaki emocionalni tip: akupunktura, hipnoza, bioenergija, meditacija, joga, vođene slike i tehnike opuštanja.

Različiti ljudi obrađuju svoja osećanja na različite načine – vaš emocionalni stil je osnovni aspekt toga ko ste. On utiče na mnogo više toga od samo vašeg pogleda na život; može da utiče i na vaše blagostanje. Mnoge hronične bolesti nisu posledica bakterija ili gena, već su ukorenjene u našu emocionalnu biologiju. Veza između emocionalnog tipa i zdravlja objašnjava zašto savremena medicina – koja gleda na lečenje kao na „jednu veličinu koja odgovara svima“ – često neuspešno tretira hronični bol i bolest.

Istražujući interakciju emocija, hronične bolesti i bola, kao i uspeh lečenja, Majkl Džoer i dr Mark Mikozi otkrivaju kako su hronična stanja suštinski povezana s određenim emocionalnim tipovima, i kako se ta oboljenja najbolje tretiraju izborom terapije u skladu sa vašim tipom. Osnažujući vas kao pacijenta da potražite terapije koje će najbolje delovati za vas, ova knjiga nudi dobar put za efikasno olakšanje bola i održivo zdravlje.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Energetika matriksa

Energetika matriksa, Ričard Bartlet

Energetika matriksa

Otkrijte vašu životnu strast

Otkrijte vašu životnu strast, Dženet i Kris Etvud

Otkrijte vašu životnu strast

Razvoj intuicije

Razvoj intuicije, Svami Krijananda

Razvoj intuicije
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga