Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Vodič dobrim devojkama za seks loših devojaka

Barbara Kisling Barbara Kisling

Vodič dobrim devojkama za seks loših devojaka

 

Ezoterija, razno Ezoterija, razno

Prevod: Stupar Ira

ISBN: 978-86-7348-334-4

Format: 17 cm

Broj strana: 247

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2008.

 

 

2680 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Vodič za zadovoljstvo i zavođenje

Ako si uvek bila “dobra” devojka, možda si uvek pomalo zavidela “lošim” devojkama i svim divljim iskustvima koje su imale. Možda se nisi osećala udobno da pređeš taj most ka strani “loših” devojaka.

Koja je razlika između biti “dobar” i biti "loš”?

“Dobre” devojke kažu “ne” seksualnom eksperimentisanju i unapređenju zadovoljstava, a “loše” devojke kažu "da, i da ponovo”. Ovde ćete upravo naći uputstva "loših” devojaka kako hodati, pričati i oblačiti se seksi, od zadirkivanja do ruganja muškarcima.

Svaka žena će naći korisne savete o preuzimanju kontrole nad svojim seksualnim zadovoljstvima i kako se osećati dobro zbog njih. Ali najvažnije, knjiga vam otkriva tajne najdivljijih, najskrupuloznijih i najlascivnijih žena oko vas – drugačije znanih kao "loše” devojke. To su one koje uvek imaju više zavodljivosti, one koje flertuju tako bestidno kaoda preklinju sve muškarce oko njih d aim namiguju i zvižduću za njima. Te žene znaju važne stvari, kao što su šta da kažu, kao da se kreću, kako da izgledaju, i kako da misle u situacijama kada je apsolutno neophodno biti nestašan.
Važno je zapamtiti da se "loše” devojke nikada ne osećaju nespretno, stegnuto ili posramljeno, kao što je to uvek bio slučaj sa "dobrim” devojkama, kojima je potrebno vođstvo kada razvezuju tu putenu i senzitivnu stranu koja preklinje da hoda seksi, priča seksi i dobije najviše od svog vođenja ljubavi.

Žene će u ovom priručniku naučiti kao da prigrle orgazam, uživaju u svojim telima, kako da dodiruju i zadirkuju svoje muškarce, igraju se seksi igračkama, kupuju do iznemoglosti i popuštaju sebi bez krivice – baš kao što rade "loše” devojke, bez toga da glume da su "pristojne”, "poštene” i "dobre”.

Barbara Kisling već dvadeset godina ima kolumne za seksualne savete u vodećim časopisima, kao što su "Men’s Health”, "Kosmopoliten”, "Elle”, "Glamur”, void radio i TV emisije i napisala je desetak knjiga na temu seksa.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

2012, Majanski kalendar i transformacija svesti

2012, Majanski kalendar i transformacija svesti, Karl Johan Kaleman

2012, Majanski kalendar i transformacija svesti

Novac - novčana numerologija 21. veka

Novac - novčana numerologija 21. veka, Dr Irena Sjekloča Miler

Novac - novčana numerologija 21. veka

Psihodelično iskustvo

Psihodelično iskustvo, R. Alpert, R. Mecner, T.Liri

Psihodelično iskustvo
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga