Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Alkalizujte se ili umrite

Teodor Barudi Teodor Barudi

Alkalizujte se ili umrite

 

Popularna medicina Popularna medicina

Format: 17 x 24 cm

Broj strana: 200

Povez: Broširan

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2010.

 

 

1150 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Bolesna stanja neposredno su povezana sa kiselošću organizma - alkalizujte (učinite baznim) svoje telo!

U zvučnom nazivu knjige skriva se važna poruka koja može da koristi svakome. Ta će poruka označiti revoluciju u brizi o zdravlju, a zasniva se na samo jednom načelu koje glasi – alkalizujte (učinite baznim) svoje telo!

Svet se suočava sa najvećom zdravstvenom krizom u celoj svojoj istoriji. Dr Barudi je svojim opsežnim istraživačkim radom i kliničkim saznanjima pokazao da su bolesna stanja neposredno povezana sa kiselošću organizma.

Zagađeni vazduh koji udišemo, kao i nepročišćena hrana i voda predstavljaju samo deo tog problema. Brojni stresni faktori – fizički, emotivni, duševni, a takođe i duhovni – u telu izazivaju nastanak otpadnih kiselina i narušavaju kiselo-baznu ravnotežu. Pomoću saveta datih u knjizi moći ćete da utvrdite kakvo je kiselo-bazno stanje vašeg organizma i odlučite se za to kako da na pravilan način ponovo uspostavite ravnotežu. Vaše će telo oživeti s novom životnom snagom.

SAZNAJTE: Kakve su potrebe žlezda i organa sa baznom okolinom; Istinu o zaraznim bolestima; Kako da sprečite bolesti koje nastaju zbog kiselosti tela i podstiču starenje.

NAUČITE: Da odaberete namirnice koje stvaraju baznost; Da pomoću 21-dnevnog plana pripremate obroke koji stvaraju baznost; Da u ishrani koristite dodatke kojima ćete održavati pravilnu kiselo-baznu ravnotežu; Da uzimate nove supernamirnice koje stvaraju baznost.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Pobedite dijabetes tip 1 i 2

Pobedite dijabetes tip 1 i 2, Ema Mardlin

Pobedite dijabetes tip 1 i 2

Astma

Astma, Vadhva Vinod

Astma

Gladovanje.

Gladovanje., Leon Čajtov

Gladovanje.
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga