Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Energetsko lečenja raka na ćeliskom nivou

Ćise de Jong Ćise de Jong

Energetsko lečenja raka na ćeliskom nivou

 

Popularna medicina Popularna medicina

Format: 21 cm

Broj strana: 340

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

 

 

Popust 20.00%

1200 din.

1500 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Vodič kroz psihološke uzroke nastanka raka i načine na koje energetsko lečenje raka na ćelijskom nivou može pomoći u isceljenju uma i tela.

• Baveći se rakom, knjiga otkriva psihološke aspekte individualnog energetskog odbrambenog sistema, i daje podatke o tome kako poremećaji u energetskom telu vode ka oboljevanju.

• Istražuje uzroke nastanka energetskih blokada i načine na koje tehnike energetskog lečenja raka na ćelijskom nivou mogu doprineti da se one uklone.

U proteklih petnaest godina, Ćise de Jong je, kao komplementarni energetski iscelitelj, podržao stotine svojih klijenata tokom njihovog putovanja u borbi protiv raka. U ovoj knjizi nam otkriva kako funkcionišu naše ćelije i naš imunološki sistem, i kako poremećaji u našim fizičkim, ali i našim energetskim telima, na primer, u našim čakrama i auri, dovode do nastanka oboljenja. Istražuje vezu između raka i emotivne neuravnoteženosti, i objašnjava kako tehnike energetskog isceljenja utiču na borbu našeg tela protiv bolesti, i na izlečenje. Oslanjajući se na otkrića Vilhelma Rajha i Barbare Brenan, autor otkriva psihološke aspekte individualnog energetskog sistema odbrane, i istražuje načine razvoja ili nastanka energetskih blokada i njihovog otklanjanja. Pored toga, detaljno objašnjava energetske vežbe koje neprestano podstiču vibrantnost aure i čakri, i nudi praktične savete kako očistiti i ojačati imuni sistem.

Objavljujući intimne priče o putovanjima u borbi protiv raka onih sa kojima je sarađivao, Ćise de Jong ističe da, pre nego što isceljenje bude u okvirima mogućeg, potrebno je da se prepoznaju stavovi, ponašanja i modeli koji nekoga ograničavaju i iscrpljuju, a gotovo uvek nastaju u ranom periodu našeg razvoja. Kada neko jednom krene da se bavi suštinskim radom na svom unutrašnjem biću, u stanju je da se oslobađa tih obrazaca i krene ka ponovnom osvajanju svoje slobode, i eventualno boljem zdravlju.

Mada se ova knjiga bavi rakom, dobar deo podataka koje nudi odnosi se i na druga oboljenja, što je čini odličnim vodičem kako bismo sebe upoznali i izlečili, ali je i referentno sredstvo korisno lekarima i isceliteljima koji se bave alternativnom medicinom.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Alkalizujte se limunom i sačuvajte svoj život

Alkalizujte se limunom i sačuvajte svoj život, Dr Blit Ejn

Alkalizujte se limunom i sačuvajte svoj život

Prirodni afrodizijaci za nizak testosteron

Prirodni afrodizijaci za nizak testosteron, Stephen Harrod Buhner

Prirodni afrodizijaci za nizak testosteron

Gladovanje.

Gladovanje., Leon Čajtov

Gladovanje.
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga