Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Frekvencija, moć vaše lične vibracije

Peni Pirs Peni Pirs

Frekvencija, moć vaše lične vibracije

 

Novo doba Novo doba

Format: 21 cm

Broj strana: 394

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2017.

 

 

Popust 10.00%

1430 din.

1580 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Sve vibrira. Svako od nas poseduje ličnu vibraciju koja svetu govori ko smo i pomaže u oblikovanju naše stvarnosti. Nauka poučava da se valja oslanjati na ono što je moguće videti i doživeti, pa često ne zapažamo da se naš duh, misli, emocije i telo sastoje od energije.

Peni Pirs pokazuje kako je moguće osetiti svoju ličnu vibraciju i promenom energije svesno preobraziti svoj život. Kada čovek nauči svoju „osnovna frekvenciju“ – najvišu, najprirodniju vibraciju koju može da dostigne – biće sposoban da postigne maksimalnu jasnoću, da se minimalno napreže i da otkrije nove talente i sposobnosti.

Buđenje u novoj stvarnosti, koju otkriva viša frekvencija, može da vam pomogne da značajno poboljšate odnose, da pronađete bolja rešenja problema i da ostvarite život koji obuhvata sve što vam je potrebno. Frekvencija vam pokazuje kako valja da upravljate sopstvenim energetskim „stanjem“ da biste ostali na putu sudbine – i primili dobrobiti života za koji ste zaista stvoreni.

Peni Pirs, autorka, pionirka i instruktorka razvoja intuicije svetskog glasa, poznata je po razboritom pristupu razvijanju ljudskih sposobnosti, izoštravanju zapažanja i duhovnosti. Od 1977. godine podučava i savetuje poslovne ljude i političke vođe, naučnike, psihologe i ljude koji napreduju duhovnim putem.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Meta-fizika astrologije

Meta-fizika astrologije, Ivan Antić

Meta-fizika astrologije

Viši razum otkriva tajne

Viši razum otkriva tajne, Sekljitova L. A.

Viši razum otkriva tajne

Čuda

Čuda, Ison Kasandra

Čuda
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga