Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Istorija galaksije, zemlje i ljudskog roda

Ivan Antić Ivan Antić

Istorija galaksije, zemlje i ljudskog roda

 

Novo doba Novo doba

Format: 21 cm

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2022.

 

 

1500 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Može se reći da je ovo fantastična istorija. To znači dve stvari: nije uvek zasnovana na dokazanim činjenicama i toliko je neverovatna da je teško poverovati u nju. Njena svrha je da pomogne spoznaji, da proširimo vidike, da nadiđemo postojeće okvire.

Možda je i stvarnost sama po sebi toliko fantastična da teško možemo da poverujemo u nju, pa zato i ne živimo sasvim u stvarnosti i sukobljavamo se sa njom. Istoriju čovečanstva nije moguće ni znati ni razumeti bez znanja o čovekovoj duši, o čovekovoj pravoj prirodi. Ona je osnova ćele istorije čovečanstva.

Na ovom svetu se ne događa ništa drugo nego se samo ispoljava svest duše čovekove. Sav razvoj civilizacije i kulture nije ništa drugo do usavršavanje sposobnosti da čovek precizno i ispravno ispolji svest duše.

Planeta Zemlja je jedinstvena po tome jer je predviđena da bude poligon za ispoljavanje svesti duše kroz ceo spektar materijalnog razvoja, od najprimitivnijeg do najsavršenijeg. Ono što se na ovom svetu najviše skriva od čoveka jeste prava priroda svesti i čovekove duše – da je ona upravo ta božanska sila koja sve stvara na ovom svetu.

Naša duša je (u svom izvornom, nebeskom stanju bila) tvorac materijalnog sveta u kome živimo. Istorija čovekova na planeti Zemlji jeste istorija ispoljavanja njegove duše. Stoga bi naslov ove knjige mogao takođe biti „Istorija ljudske duše na planeti Zemlji".

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Viši razum otkriva tajne

Viši razum otkriva tajne, Sekljitova L. A.

Viši razum otkriva tajne

Duša i tajne njene strukture

Duša i tajne njene strukture, L.A. Sekljitova, Lj.L. Streljnjikova

Duša i tajne njene strukture

Nebeski frulaši

Nebeski frulaši, L. Kin

Nebeski frulaši
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga