Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kako spoznati boga

Dipak Čopra Dipak Čopra

Kako spoznati boga

 

Ezoterija, razno Ezoterija, razno

Broj strana: 400

Povez: Broširan

Izdavač: Esotheria Esotheria

 

 

Popust 10.00%

990 din.

1100 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Putovanje duše u tajnu nad tajnama

DA BISTE ISKUSILI BOGA NE MORATE U NJEGA VEROVATI

Pisac bestselera Vitalno tele, večni um, Put čarobnjaka i Sedam duhovnih zakona za roditelje napisao je svoje do sada najambicioznije i najvažnije delo - delo koje istražuje zamisao da svaki čovek može doživeti direktno iskustvo božanskog. Prema Čopri, mozak je opremljen tako da može da spozna Boga. Ljudski nervni sistem poseduje sedam bioloških reakcija koje su saglasne sa sedam nivoa božanskog iskustva (čakri) i sedam viših nematerijanih sfera. Njih nije oblikovala ni jedna religija (iako su svima zajedničke), nego potreba mozga da se pozabavi beskonačnim, haotičnim univerzumom i u njemu pronađe smisao. Dok u fizici tragamo za značenjem spiralne "kvantne supe", neminovno je da pronađemo Boga.

Čopra nam u ovoj izuzetnoj knjizi pokazuje kako se to radi: vodi nas kroz sedam nivoa spoznaje Boga. A putem zaranjamo u takve tajne kao što su religijsko probudenje, zanos i ekstaza, genijalnost, telepatija, sinhronicitet, višestruke ličnosti i vidovitost - što su sve delovi "umnog polja" koje je kvantna fizika otkrila pre skoro sto godina. Ovo nevidljivo mesto liči na neispunjenu prazninu, ali zapravo je materica stvaranja. Ovde je Bog naš su-stvaralac u trajnom procesu samoostvarenja, koje je sam život. Kako sve bolje upoznajemo Boga, osvajamo direktan pristup Ljubavi, čudima I isceljivanju,. Tu je čak i priručnik za svece.

Kako spoznati Boga prikazuje Dipaka Čopru u njegovom najboljem izdanju kao pisca: pred vama je međunarodno proslavljeno delo u kojem dolazi do stapanja filozofije i nauke primenjenih na najuzvišeniju temu. To je potraga u kojoj svi učestvujemo, znali to ili ne. Jer, kako Čopra piše: "Bog je naš najuzvišeniji nagon za samospoznajom samih sebe." Ova knjiga je dramatičan i trajan doprinos toj samospoznaji.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Seks, čarolija i grad

Seks, čarolija i grad, Lusi Samers

Seks, čarolija i grad

Super hrana

Super hrana, Dr Stiven Prat, Keti Metjuz

Super hrana

Stvaranje sveta

Stvaranje sveta, Arkadij Petrov

Stvaranje sveta
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga