Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kosmička telepatija

Lobsang Rampa i Tuela Lobsang Rampa i Tuela

Kosmička telepatija

 

Spiritualnost istoka Spiritualnost istoka

Format: 21 cm

Broj strana: 190

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2018.

 

 

970 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Stručnjaci objavljuju: komunikacija od uma do uma danas je moguća u celom svetu i galaksiji. U starim vremenima bila je prekrivena tajnom; danas je moguće svim iskrenim ljudima da uključe 80% svog neiskorišćenog mozga kako bi čovečanstvu omogućili da preskoči prepreke u prostoru i vremenu, da se povežu s našim „kosmičkim rođacima“ i sruše lažne iluzije koje postoje između rasa i grupa na Zemlji.

Ovaj životni priručnik i vodič za proširenje vašeg vidovnjaštva i telepatskih moći  sastavila su dva najveća autoriteta koji rade na izmenjenim stanjima ljudske svesti.

Tuela je široko priznata kao kanal za Aštar komandu, galaktičku duhovnu silu koja već decenijama donosi dragocenu pomoć u pružanju duhovnih metoda koje omogućavaju uklanjanje prepreka, misterija i nepotrebnih rituala koji su sprečavali sposobnosti vidovitosti prosečnog čoveka.

Lobsang Rampa  je jedan od najvećih učitelja metafizike koji je proučavao mnogobrojne drevne rukopise skrivene u manastirima i najdubljim pećinama Tibeta. On je autor vrlo poznate knjige „Treće oko“ .

Ova knjiga je jasan i upečatljiv ilustrovani prikaz koji će omogućiti učenicima  da…

Izgrade čvrst duhovni temelj za uspostavljanje kontakta sa svojim centrima svesti (čakrama) i na taj način ostvare telepatsku povezanost sa duhovnim srcem, kao i kontakte sa anđeoskim bićima i višim oblicima života Koriste kristale i druge pogodnosti kako bi dobili alat kojim će pojačati i povisti telepatsko odašiljanje i primanje. Očiste um od svih lažnih i negativnih uticaja da bi primili pozitivne misli. Pročiste duhovne kanale kako bi mogli da primaju samo najdobrobitnije kosmičke sile i duhovne zrake. Ceo jedan novi univerzum čeka na vas.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Treće oko, autobiografija Tibetanskog lame

Treće oko, autobiografija Tibetanskog lame, Lobsang Rampa

Treće oko, autobiografija Tibetanskog lame

Multi-orgazmički muškarac

Multi-orgazmički muškarac, Mantak Či & D. A. Arava

Multi-orgazmički muškarac

Šaolinski Kung Fu

Šaolinski Kung Fu, Vong Kju Kit

Šaolinski Kung Fu
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga