Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Mama, želim da čujem tvoju priču

Džefri Mejson Džefri Mejson

Mama, želim da čujem tvoju priču

 

Enciklopedije i priručnici Enciklopedije i priručnici

Format: 21 cm

Broj strana: 240

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2022.

 

 

1000 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Majčin vođeni dnevnik u kome će podeliti sa vama svoj život i ljubav.

Žudite da znate više o svojoj majci i njenoj životnoj priči? Tražite li poklon kojim biste joj pokazali koliko vam je stalo, a da to nije cveće niti čestitka?

Mama, želim da čujem tvoju priču predstavlja jednostavan i divan način da otkrijete sve od majčinog detinjstva do dubokih prekretnica u njenom životu. Pomoću posebno odabranih pitanja u sklopu lakom za korišćenje, svaki odeljak pruža vašoj majci mesto na kome može sa vama da podeli svoj život, stvarajući trajno nasleđe.

Pokažite majci ljubav i poštovanje tako što ćete joj dati poklon u kome će vam ispričati svoju životnu priču.

Zamislite da čitate o detaljima njenog života i putovanja. Pomislite na sve što ćete saznati o svojoj majci kad sa vama podeli svoje priče i životna iskustva. Predvidite bogatstvo sećanja koja će pružiti vama i vašoj porodici.

Osećate li kako vam promiču posebni trenuci? Tražite li načine za povezivanje?

Preko 250 stručno postavljenih pitanja i uputstava koja će vašu mamu ohrabriti i voditi u prisećanju i beleženju njenog posebnog života i sećanja. Bogato ilustrovano, sa mnogo mesta za pisanje.

Mama, želim da čujem tvoju priču je veličanstvan doprinos posebnoj ženi u srcu vaše porodice.
Darujte svojoj neverovatnoj majci jedinstven dnevnik vođenja uspomena i večni dar. Majke širom sveta su u milionima primeraka otvorile deci svoja srca i podelile sa njima svoje najintimnije trenutke života.

Bivanje majkom je zauvek.

Bez obzira na to koliko imate godina ili gde se nalazite, vaša deca ostaju vezana za vas, a vaši životi su zauvek isprepleteni. Uvek su u vašem srcu i mislima.

Bivanje majkom je stalno.

Pitanje kako su vaša deca je uvek deo vas. Čak i nakon što su odrasla i odselila se, vaš san je malo manje miran, vaše uši i dalje osluškuju ponoćni plač iz kolevke koje nema već godinama.

Bivanje majkom je bezuslovno.

Bez obzira na puteve kojima vaša deca putuju ili izbore koje prave, vaša ljubav je snažna kao i prvog dana kada ste ih uzeli u naručje.

Bivanje majkom je tiho.

Vaša stalna žrtva za vašu decu i porodicu je uvek pri sutna ali često nevidljiva. Poput vazduha oko nas, majčino darivanje sebe je svuda oko nas.

Ova knjiga stvorena je kako bi majkama pružila mesto za podelu svojih životnih priča: onoga što su iskusile, njihovih postignuća, izazova, pobeda i snova.

Nadamo se da će ova knjiga inspirisati razgovore, podstaći razumevanje i poslužiti kao podsetnik na sve što je naša majka dala nama i za nas.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Beli San

Beli San, Milica Radulović

Beli San

Osnovi radiestezije

Osnovi radiestezije, Branko Kopanoski

Osnovi radiestezije

Živeti van sistema

Živeti van sistema, Geri Kolins

Živeti van sistema
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga