Oblasti Ezoterija, alternativna učenja

Mama, želim da čujem tvoju priču

 

Mama, želim da čujem tvoju priču
Autor: Džefri Mejson Spisak svih knjiga  
Prevod:  
ISBN:  
Format: 21 cm  
Strana: 240  
Povez: Mek  
Izdavač: Esotheria Spisak svih izdanja  
Godina: 2022.  

 

Cena: 1000 din, 8.70 €, 11.11 $

 

 

Majčin vođeni dnevnik u kome će podeliti sa vama svoj život i ljubav.

Žudite da znate više o svojoj majci i njenoj životnoj priči? Tražite li poklon kojim biste joj pokazali koliko vam je stalo, a da to nije cveće niti čestitka?

Mama, želim da čujem tvoju priču predstavlja jednostavan i divan način da otkrijete sve od majčinog detinjstva do dubokih prekretnica u njenom životu. Pomoću posebno odabranih pitanja u sklopu lakom za korišćenje, svaki odeljak pruža vašoj majci mesto na kome može sa vama da podeli svoj život, stvarajući trajno nasleđe.

Pokažite majci ljubav i poštovanje tako što ćete joj dati poklon u kome će vam ispričati svoju životnu priču.

Zamislite da čitate o detaljima njenog života i putovanja. Pomislite na sve što ćete saznati o svojoj majci kad sa vama podeli svoje priče i životna iskustva. Predvidite bogatstvo sećanja koja će pružiti vama i vašoj porodici.

Osećate li kako vam promiču posebni trenuci? Tražite li načine za povezivanje?

Preko 250 stručno postavljenih pitanja i uputstava koja će vašu mamu ohrabriti i voditi u prisećanju i beleženju njenog posebnog života i sećanja. Bogato ilustrovano, sa mnogo mesta za pisanje.

Mama, želim da čujem tvoju priču je veličanstvan doprinos posebnoj ženi u srcu vaše porodice.
Darujte svojoj neverovatnoj majci jedinstven dnevnik vođenja uspomena i večni dar. Majke širom sveta su u milionima primeraka otvorile deci svoja srca i podelile sa njima svoje najintimnije trenutke života.

Bivanje majkom je zauvek.

Bez obzira na to koliko imate godina ili gde se nalazite, vaša deca ostaju vezana za vas, a vaši životi su zauvek isprepleteni. Uvek su u vašem srcu i mislima.

Bivanje majkom je stalno.

Pitanje kako su vaša deca je uvek deo vas. Čak i nakon što su odrasla i odselila se, vaš san je malo manje miran, vaše uši i dalje osluškuju ponoćni plač iz kolevke koje nema već godinama.

Bivanje majkom je bezuslovno.

Bez obzira na puteve kojima vaša deca putuju ili izbore koje prave, vaša ljubav je snažna kao i prvog dana kada ste ih uzeli u naručje.

Bivanje majkom je tiho.

Vaša stalna žrtva za vašu decu i porodicu je uvek pri sutna ali često nevidljiva. Poput vazduha oko nas, majčino darivanje sebe je svuda oko nas.

Ova knjiga stvorena je kako bi majkama pružila mesto za podelu svojih životnih priča: onoga što su iskusile, njihovih postignuća, izazova, pobeda i snova.

Nadamo se da će ova knjiga inspirisati razgovore, podstaći razumevanje i poslužiti kao podsetnik na sve što je naša majka dala nama i za nas.

 

Izbor iz iste oblasti

 

Proricanje geomantijom
 

Izrael Regardije

Proricanje geomantijom

Geomantiju evropska kultura upoznaje krajem 11. veka kada se sreće sa prevodima arapskih tekstova i od tada se kao sistem za proricanje povezuje sa najistaknutijim imenima... ceo tekst Ceo opis knjige

 

Razotkriveni Protokoli Sionskih mudraca
 

Robin de Rajter

Razotkriveni Protokoli Sionskih mudraca

Ova knjiga će, jednom za svagda, raspršiti optužbe protiv jevrejskog naroda kao autora Protokola. Oni nemaju veze s njegovim nastankom. Nemaju nikakve veze ni sa jevrejskom zaverom... ceo tekst Ceo opis knjige

 

Vizija i glas
 

Alister Krouli

Vizija i glas

Fascinantna serija nadahnutih poetičnih tekstova. Krik Anđela 30 Etira, fascinantna serija nadahnutih poetičnih tekstova, nastala u transu kroz invokaciju Ključeva... ceo tekst Ceo opis knjige

 

2012. - majanska slagalica
 

Škrbić Slobodan

2012. - majanska slagalica

Kratko istraživanje o najavama dolaska kraja vremena i početka novog doba. Da li će Svemirski Brod Zemlja poleteti 2013. godine ili će završiti kao Maldek, nekadašnja planeta... ceo tekst Ceo opis knjige

 

Ezoterično hrišćanstvo ili manje misterije
 

Ani Besant

Ezoterično hrišćanstvo ili manje misterije

Sve religije imaju svoje misterije i čini se da bez toga ne bi bilo religije, napisao je Monteskje. Hrišćanska religija se razvijala u antici... ceo tekst Ceo opis knjige