Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Otkrijte vašu životnu strast

Dženet i Kris Etvud Dženet i Kris Etvud

Otkrijte vašu životnu strast

 

Psihološka sazveđa Psihološka sazveđa

Format: 21 cm

Broj strana: 292

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2018.

 

 

1100 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Test za vašu suštinsku prirodu i sudbinu.

Svi želimo da osećamo da su naši životi smisleni, da smo motivisani i inspirisani našim potragama i uspešni u postizanju ciljeva. Želimo da živimo strastven život. Pa ipak, mnogi od nas osećaju se nezadovoljnima, nesrećnima i neispunjenima.

Partneri u stvaranju „Programa prosvetljenog milionera“ sa Markom Viktorim Hansenom iz Pileće supe za hol slavnih, Kris i Dženet Atvud obezbedili su praktičan, jednostavan sistem za otkrivanje vaših strasti bez napora i življenje vaše sudbine. Za razliku od većine knjiga na ovu temu, „Test strasti“ ne tiče se važnosti življenja vaših strasti. Radi se otkrivanju sloja za slojem stvari u vašem životu koje su vam najvažnije. Kada završite, biće vam toliko jasno šta su vaše strasti da ćete ih naprosto oživeti u sebi. Bićete u mogućnosti da vidite, osećate, dodirujete, okusite, omirišete i lako kreirate svoj strastveni život. Radi se o stvarima koje ćete raditi uzbuđeni, motivisani, hrabri i ispunjeni. Inspirisaće vas priče običnih ljudi koji su uskladili svoje živote sa svojim strastima, a takođe ćete sresti neke od najpoznatijih svetskih motivacionih stručnjaka koji su modeli strastvenog življenja.

Život će uvek imati svojih uspona i padova, ali ne mora da bude borba. Iz knjige „Test strasti“ naučićete jednostavne vežbe za usklađivanje vašeg života sa vašim strastima, i pročitati fascinantnu priču Dženet Atvud o njenom putovanju u Indiju u potrazi za njenom strašću. Pratićete je kroz obrte sudbine koji su naizgled uništili njen san – od neočekivanih potreba njene porodice, do pojave bolesti i iskustva bliske smrti u planinama Himalaja.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Hakujte svoj um

Hakujte svoj um, Nikolas Hil

Hakujte svoj um

Ljubav i orgazam

Ljubav i orgazam, Aleksandar Loven

Ljubav i orgazam

Toksično detinjstvo

Toksično detinjstvo, Sju Palmer

Toksično detinjstvo
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga