Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Otkrijte vašu životnu strast

Dženet i Kris Etvud Dženet i Kris Etvud

Otkrijte vašu životnu strast

 

Psihološka sazveđa Psihološka sazveđa

Format: 21 cm

Broj strana: 292

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2018.

 

 

Popust 10.00%

990 din.

1100 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Test za vašu suštinsku prirodu i sudbinu.

Svi želimo da osećamo da su naši životi smisleni, da smo motivisani i inspirisani našim potragama i uspešni u postizanju ciljeva. Želimo da živimo strastven život. Pa ipak, mnogi od nas osećaju se nezadovoljnima, nesrećnima i neispunjenima.

Partneri u stvaranju „Programa prosvetljenog milionera“ sa Markom Viktorim Hansenom iz Pileće supe za hol slavnih, Kris i Dženet Atvud obezbedili su praktičan, jednostavan sistem za otkrivanje vaših strasti bez napora i življenje vaše sudbine. Za razliku od većine knjiga na ovu temu, „Test strasti“ ne tiče se važnosti življenja vaših strasti. Radi se otkrivanju sloja za slojem stvari u vašem životu koje su vam najvažnije. Kada završite, biće vam toliko jasno šta su vaše strasti da ćete ih naprosto oživeti u sebi. Bićete u mogućnosti da vidite, osećate, dodirujete, okusite, omirišete i lako kreirate svoj strastveni život. Radi se o stvarima koje ćete raditi uzbuđeni, motivisani, hrabri i ispunjeni. Inspirisaće vas priče običnih ljudi koji su uskladili svoje živote sa svojim strastima, a takođe ćete sresti neke od najpoznatijih svetskih motivacionih stručnjaka koji su modeli strastvenog življenja.

Život će uvek imati svojih uspona i padova, ali ne mora da bude borba. Iz knjige „Test strasti“ naučićete jednostavne vežbe za usklađivanje vašeg života sa vašim strastima, i pročitati fascinantnu priču Dženet Atvud o njenom putovanju u Indiju u potrazi za njenom strašću. Pratićete je kroz obrte sudbine koji su naizgled uništili njen san – od neočekivanih potreba njene porodice, do pojave bolesti i iskustva bliske smrti u planinama Himalaja.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Mindfullness u praksi

Mindfullness u praksi, Ms. Psy. Sofija Borojević

Mindfullness u praksi

Kreativni um

Kreativni um, Danijel Pink

Kreativni um

Putovanja unutrašnjeg deteta

Putovanja unutrašnjeg deteta, Robin Gril

Putovanja unutrašnjeg deteta
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga