Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Srcem do beskraja, saga o besmrtnoj ljubavi

Branislav Antov Mikulić Branislav Antov Mikulić

Srcem do beskraja, saga o besmrtnoj ljubavi

 

Ezoterična književnost Ezoterična književnost

Format: 21 cm

Broj strana: 192

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2018.

 

 

Popust 10.00%

540 din.

590 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Roman u pričama Srcem do beskraja, ispovjedna je proza, autorovo kazivanje o svemu njemu važnom, o onome što se desilo i dešavalo s njim, u njemu i oko njega, a što ga je dotaklo i za život obilježilo. To je ponajviše njegovo svjedočenje, kazivanje o životu obnovljenom, smislom ispunjenim.

Knjiga je po prvi put objavljena 2016 godine u autorovoj domovini Bosni i Hercegovini, istina, bez sadašnjeg podnaslova i u nešto drugačijem ruhu. Već naredne godine, izašla je u Hrvatskoj. Čim se pojavila, knjiga je pobudila interes tamošnjih sladokusaca pisane riječi. Popratile su je afirmativne recenzije i prikazi, književni znalci su je preporučivali. Još više komplimenata je dobila od onih koji su se osvrtali na njenu duhovnu dimenziju, posebno na duboke, a jednostavne, mnogim srcima bliske poruke koje ova knjiga nosi.

Mikulićev tematski fokus, te njegov autentičan stil i jezik su i ranije bili zapaženi, još dok je svoje kratke priče, iz kojih je satkan ovaj roman, objavljivao kao samostalne tekstove po brojnim časopisima i revijama. Neki od prethodno spomenutih momenata potakli su izdavačku kuću Soul Food Publishing iz Beograda da knjigu ponudi svojoj čitalačkoj publici.

U odnosu na prethodne, u ovoj ediciji Mikulićeve knjige je učinjeno tek nekoliko manjih stilskih prepravki, te par jezičkih adaptacija s ciljem preciznije komunikacije s čitaocima. Da, tu je i poneka nova ilustracija, urađenih rukom iste mlade umjetnice koja je svojim grafičkim talentom ukrasila i prethodna izdanja ove knjige.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Izabrana poezija, Viljem Blejk

Izabrana poezija, Viljem Blejk, Viljem Blejk

Izabrana poezija, Viljem Blejk

Ostrvo

Ostrvo, Oldous Haksli

Ostrvo

Antologija svetske ljubavne poezije

Antologija svetske ljubavne poezije, Grupa autora

Antologija svetske ljubavne poezije
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga