Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Vaše suptilno telo

Sindi Dejl Sindi Dejl

Vaše suptilno telo

 

Popularna medicina Popularna medicina

Format: 21 cm

Broj strana: 370

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2017.

 

 

Popust 10.00%

1890 din.

2100 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Sveobuhvatni vodič za energetsko isceljivanje

Kao suptilno energetski iscelitelj, vi u suštini nosite baklju nade. Samo radeći sa suptilnim energijama, uz rad na fizičkom telu, možemo izvesti medicinu, lečenje i ovaj svet iz sadašnjih ograničenja u istinu celovitosti.

Dejlino delo VAŠE SUPTILNO TELO postalo je pouzdana referenca za svakoga ko želi da uči o mnogim vrstama energetskog lečenja. Sa ovom knjigom ona nudi vredan resurs: praktičan uvodni priručnik za korišćenje energetskog lečenja, jer vodi čitaoca do prve linije ovog  uzbudljivog polja briljantnim uvidom i intuicijom. Ispunjen lucidnim informacijama, postepenim vođstvom, dijagramima i ključnim uvidima, to je ekspanzivan priručnik koji pokriva prakse iz ogromnog raspona holističkog lečenja i energetsko-medicinskih tradicija, uključujući:

Šest suštinskih energetskih tehnika koji svaki iscelitelj treba da zna Energetsko-dijagnostičke prakse za određivanje vrste modaliteta najdelotvornije za specifični zdravstveni problem Postavljanje jakih i fleksibilnih energetskih granica, sa naročitim smernicama za one koji su u isceliteljskim profesijama Tehnike za rad sa suptilnim aspektima tela, emocijama, i podsvesnim umom Desetine praksi za isceljenje koje koriste čakre, merdijane, či, rad sa disanjem, isceljujuće pokrete, aurička polja, molitvu, kontemplaciju i komunikaciju sa duhovnim snagama, meditaciju i podsvesno reprogramiranje, svetu geometriju, akupresuru, muziku, boje, vibracione simbole, ishranu i još mnogo toga

Kako Sindi Dejl piše, sva medicina je energetska medicina – i zato se suptilno-energetske prakse mogu koristiti da se dopuni svaki pristup lečenju ili samoisceljenju. Predstavljen Dejlinim temeljnim učenjaštvom i jasnim stilom pisanja, priručnik pruža i profesionalcima i laicima neophodan resurs za mnoge vrste i primene energetske nege – tako da možete početi da koristite te moćne prakse u svom životu. Ovo je savršen enciklopedijski vodič za ovladavanje energetskom mudrošću i starih i modernih tradicija na direktan način.  Svako – i pacijenti i praktičari – imali bi koristi od toga da im ova knjiga bude na polici, radi reference i primene u svakodnevnom životu.

“VAŠE SUPTILNO TELO je čista, isceljujuća riznica – i svako od lekara i zdravstvenih praktičara do roditelja i učitelja naći će na ovim stranama informacije i prakse koje menjaju život. Neprocenjiv resurs.

dr KRISTIJANA NORTRUP, Autor  bestselera Žensko telo, ženska mudrost i Mudrost menopauze

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Povećajte plodnost

Povećajte plodnost, Dr. Merilin Glenvil

Povećajte plodnost

Hipnokineziologija

Hipnokineziologija, Karl Karpenter

Hipnokineziologija

Svesno lečenje

Svesno lečenje, Džon Selbi

Svesno lečenje
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga