Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Integracija duše

Sal Rašel Sal Rašel

Integracija duše

 

Novo doba Novo doba

ISBN: 978-86-7348-469-3

Format: 21 cm

Broj strana: 314

Povez: Broširan

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2014.

 

 

1550 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Dobrodošli u zoru novog Zlatnog doba!

Verovatno se pitate “A gde je ono?”  Živimo u vremenu rađanja prekrasne Nove Zemlje, a oko nas i šire vidimo patnju, siromaštvo, zagađenja, razne vrste bolesti. Iako nam je bio obećan svet mira i obilja, put do njegove manifestacije nije jednostavan. Mi smo oči, uši, ruke i stopala Boga, koji se manifestuje kroz fizička tela na Zemlji. Pojednostavljeno, Bog pomaže onima koji pomažu sebi. Na nama, kao Božjim ko-stvaraocima, je da stvorimo ovaj novi svet.

Ova knjiga počinje tako da nam pokazuje tačno zašto je svet ovakav kakav jeste, a onda nastavlja objašnjavajući kako ga promeniti, i ostvariti prekrasno Novo Doba napretka, radosti, ljubavi i prosvetljenja. Knjiga detaljno opisuje tajne duše, i kako uskladiti sve naše nivoe postojanja u moćnu, zajedničku i veličanstvenu celinu. Uživajte u putovanju!

Duša je celovit, kompletni entitet sam po sebi, ali u isto vreme se sastoji od mnogih delova, ili fragmenata, koji egzistiraju na različitim nivoima i dimenzijama vremena i prostora. Iz nelinearne tačke gledišta, svi ti delovi postoje istovremeno, dok iz linearne tačke gledišta može izgledati kao da su neki vaši delovi blokirani u prošlosti, budućnosti, udaljenim svetovima ili drugim dimenzijama.

Integracija duše je umetnost okupljanja i usklađivanja svih vaših delova kako bi mogli zajedno delovati kao Jedno Biće. To je poželjno, jer kad ste celoviti i integrisani, onda posedujete veliku moć i sposobnost da stvorite svet kakav zaista želite. Iako vam je data slobodna volja, vaša volja nije zaista slobodna sve dok ne oslobodite delove sebe koji su blokirani u dualnosti i na točku reinkarnacije.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Viši razum otkriva tajne

Viši razum otkriva tajne, Sekljitova L. A.

Viši razum otkriva tajne

Cilj razvoja čoveka

Cilj razvoja čoveka, L.A. Sekljitova, Lj.L. Streljnjikova

Cilj razvoja čoveka

Dvojnice zemlje

Dvojnice zemlje, L.A. Sekljitova, Lj.L. Streljnjikova

Dvojnice zemlje
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga