Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Isceljivanje kiseonikom

Paula Horan Paula Horan

Isceljivanje kiseonikom

 

Popularna medicina Popularna medicina

Prevod: Tanja Bajović

ISBN: 978-86-89319-03-3

Format: 21 cm

Broj strana: 330

Povez: Broširani povez

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2014.

 

 

1240 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Kako možete da podmladite ćelije vašeg tela i istovremeno detoksikujete organizam? Koje su vaše opcije kada se suočite sa životno ugrožavajućom virusnom zarazom? Kako možete da pomognete imunom sistemu da se izbori sa uznapredovalim degenerativnim bolestima i abnormalnostima u rastu ćelija? Naučite kako da pristupite jednostavnim terapijama bez propratnih efekata. Knjiga takođe uključuje jednostavne i efikasne načine da sačuvate vašu kosu, kožu, telo i opšte zdravlje u apsolutno savršenom stanju, kao i da preporodite um, psihu i duh.

Ovo je prva knjiga o svim metodama isceljivanja zasnovanim na kiseoniku, što je danas jedan od najbrže rastućih oblasti u okviru celokupne alternative. Napisana jednostavnim jezikom, knjiga daje detaljan pregled isceljujućih sposobnosti ozona. O3 ili tro-atomski kiseonik ima skoro beskrajnu primenljivost od koje možemo imati dobrobiti svi mi i celokupno okruženje u kome živimo.Pred vama se u ovoj knjizi rasprostiru nebrojena otkrića koja su do danas ostala skrivena u naučnim istraživanjima. Ovi pronalasci će imati trenutni praktični uticaj na život vas i vaših voljenih. Otkrićete kako životi mogu biti spaseni kroz neinvanzivne i visoko efikasne terapije, kao i kako možemo sačuvati naša dragocena planetarna bogatstva održavajući ih bez ikakvih zagađujućih sporednih efekata.

Ova knjiga je nezaobilazni priručnik za sve koji žele da znaju šta je već sada moguće, kao i pregled šta će verovatno postati dominantan i naučno potvrđen pristup zdravlju i ekologiji u 21. veku.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Vibraciona medicina

Vibraciona medicina, Dr Ričard Gerber

Vibraciona medicina

Telesno obilje

Telesno obilje, Kejt Stilman

Telesno obilje

Svetlost, lek budućnosti

Svetlost, lek budućnosti, Dr Jakob Liberman

Svetlost, lek budućnosti
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga