Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

 

Vizionarski vodič za svesno sanjanje

Li Adams Li Adams

Vizionarski vodič za svesno sanjanje

 

Misterije Misterije

Format: 21 cm

Broj strana: 186

Povez: Mek

Izdavač: Esotheria Esotheria

Godina izdanja: 2021.

 

 

Popust 10.00%

1080 din.

1200 din.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Metode za rad sa dubokom stanjima snova.

Vodič koji će vas korak po korak uvesti u veštine lucidnog sanjanja i omogućiti da rad sa snovima iskoristite za lični razvoj i transformaciju.

• Opširno prikazuje alate i prakse za početni, srednji i napredni nivo svrhovitog rada sa lucidnim snovima i pokazuje kako snovi mogu oblikovati našu svesnu realnost ako ih uključimo u svakodnevni život
• Nudi smernice za prevazilaženje mentalnih ili fizičkih prepreka, uključujući i metode za zaustavljanje paralize sna
• Ispituje suplemente koji pospešuju praksu lucidnih snova i doprinose živopisnosti i prisećanju snova

Snovi su naš portal za ulazak u sopstvenu psihu. Kroz lucidne snove – kada ste u stanju aktivne svesnosti dok spavate – vi možete pristupiti podsvesnom umu i komunicirati sa njim, time pospešujući samosvesnost, lični razvoj i transformaciju.

Kroz svoj vodič za rad sa snovima, Li Adams nam korak po korak predstavlja alate i tehnike za podsticanje, pamćenje i upotrebu lucidnih snova za lični razvoj kao i za to kako imati velike snove koji ostvaruju trajan uticaj. Nakon pregleda istorije lucidnih snova, on nam predstavlja isprobane, osnovne prakse kojima možete započeti ovaj rad – prakse pre sna, tokom sna i nakon snova.

Nadovezujući se na jungovsku analitičku psihologiju, skorija istraživanja u neuronauci i godine lične prakse rada sa snovima, Adams potom opširno opisuje metode srednjeg i naprednog nivoa koje pospešuju svrhovit rad sa snovima, kao što je tehnika lucidnih snova izazvanih buđenjem (WILD), pri čemu zaspite dok ste svesni a zatim svoju aktivnu svesnost prenesete u stanje snova. On takođe istražuje saputnike u snu, simbole nesvesnog uma, tumačenje snova i rad sa senkom našeg bića. On ispituje kako snovi mogu oblikovati našu svesnu realnost ako uključimo njih ili njihove simbole u život na javi. Ispituje i suplemente koji pospešuju praksu lucidnih snova,
poboljšavaju prisećanje snova i doprinose živopisnosti snova, kao što su alfa-GPC, 5-HTP, Silene undulata, crni pelin, pečurka lavlja griva i galantamin.

Uz ovaj praktični vodič, pobudićete sposobnost svog uma da osvestite sopstvene snove i preuredite svoj svet tako da bude usklađeniji sa vašim unutrašnjim bićem.

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Hipnoterapija u praksi

Hipnoterapija u praksi, Suzana Apostolov

Hipnoterapija u praksi

Projekat 369

Projekat 369, Dejvid Kasneči

Projekat 369

Priče o reinkarnaciji

Priče o reinkarnaciji, Elen Gili Rouzmeri

Priče o reinkarnaciji
 
Sve veze, meniVaša korpa

 

Kontakt

Spisak svih knjiga

 

Korisne veze

Pomoć

 

Sigurna kupovina

Politika privatnosti

 

© 2023. Knjiga Knjiga